- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Somatom #138759 üzenetére
+1! Én is azért váltottam inkább a honor9-re a honor 8 helyett mert azon elöl van az ujjlenyomat olvasó. Nem kell hátul vakargatni
. Bár nálam segít az arcfelismerés is mert elég ránézni a kijelzőre és már feloldja. Persze éjszaka már semmit nem ér de napközben hasznos, ha koszos a kezem.
-
Ájvé
veterán
válasz
Somatom #138759 üzenetére
Akkor a tok rossz, bár nekem más készülékem de nincs ilyen próblémám, kicsit mélyebben van az ujjlenyomat olvasó, de elérhető, még ha esetleg kicsit jobban is oda kell illeszteni az ujjam.
Másrészt nekem van pl Mi Bandon ami ha telefon közelében van nem kér jelszót vagy más azonosítást, simán lehet csúsztatással nyitni.
Autózás közben meg rossz szokás telefont nyomkodni, nyilván én most nem teszek magamra terhelő vallomást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged