Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• svgyula

addikt

válasz svgyula #137699 üzenetére

Kifutottam a szerkesztési időből.
    Az itthon vásárolt kábellel VIGYÁZZ! Pár hete belefutottam én is! Akartam venni egy tartalék USC-C kábelt a kocsiba ha(?) esetleg valamiért tölteni kellene menet közben a telót. Bementem egy telefon-számtek boltba és kaptam csekély 2500ft-ér egyet. Kint a parkolóba mindjárt ki is akartam próbálni! Itt jött a pofon a telóba akadozva szorulva ment bele! Visszavittem a szrácnak, hogy ugyan ennyiért már adjon egy normálisat! Hát kipróbáltunk vagy 10-et amiből 9-et bele sem dugtam mert már az elején feszült akadozott! A srác meg majd Ő megpróbálja! Aztán amikor mondtam neki, hogy az usb csati cserének az árát ugye bevállalod barátom? Akkor már nem akarta feszegetni :( A "gyári"-nak mondott kábel 3500Ft-ért akarta rám sózni. Amikor megkérdeztem, hogy miért kerül egy 0,70$-os kábel ennyibe(mert amit árult az az alin annyiba kerül úgy, hogy a kicci kínainak azon is van haszon!) amikor én 4$-ért egy csúcs kábelt kapok ingyenes szállítással akkor elkezdett hadoválni az ÁFA meg ez meg az csak ugye arról feledkezett meg, hogy egy sz@rt árul és nem a minőségben jóval felette álló 4$-os kábelt! Na inkább hagytam a francba! Rendeltem az aliról a "drágább" fajtát 4$-ér és láss coddát az rendesen beleilleszkedik a helyére nem lötyög nem kell feszegetni................
    Ezt vettem.

• StLui

veterán

válasz svgyula #137699 üzenetére

Hát igen, sajnos ez most kicsit elszomorít, ipad 2A-es töltőjével is próbálom, és a telefonhoz adottal is, utóbbi nagyon könnyű, nagyon ócska érzetű valami, de mindegy melyiket használom, szóval lehet a kábellel van gond.

Új hozzászólás Aktív témák