Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IldiH
tag
Azért mert senki nem írogat a topikba még látod, hogy kiknek van(volt) ilyen és rájuk írhatsz priviben ... És hidd el, hogy számít a valamilyen szintű hozzáértés. Rém nehéz segíteni úgy valakinek, hogy egyik fél sem tudja pontosan mit lát, mi mit jelent, stb. Ha előttem van egy ilyen telefon vagy használtam már, akkor meg tudom nézni, rájövök mi lehet a gond, esetleg mit értesz félre, mit állíthattál el. De az eddig válaszolók is az általános tapasztalatokból, a saját készülékeikből indultak ki. Ezeket a válaszokat meg te sorban kilőtted. Nem mész be sehova a készülékeddel megkérdezni, nem keresed meg a (volt) tulajokat válaszért. Így nem lesz hamar megoldás ...
Na, csinálj képet a Beállítások - SIM kártyák részről, aztán a Beállítások - Adathasználatról
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Sony Xperia 1V / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest