Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ANOka
üzenetére
Szerintem nem egy tömegtermék, sőt. Így aztán elég kicsi az esélye hogy olyan vélemény kapj, amit felhasználó ad. 6735A-s cubot X16 van itthon FHD kijelzővel. Mindenre elég, amire használtuk. Tehát 6737-es sem lesz probléma annak a telefonnak.
Az biztos, ha ilyet veszel, nem fogsz léptem-nyomon összefutni ilyenekkel
Mondjuk képekről az a kígyó-begyószerű valami nekem nem tetszik, mi több, randa. De ez egy vélemény.
Ha neked bejön a telefon, vedd meg. -
punky10
addikt
válasz
ANOka
üzenetére
A kinézet ízlés kérdése. A kialakításnak nem látom értelmét. Ugyanakkora mindkét kijelző, tehát kinyitva csak a fizikai gombok nyújtanak többet. Ezt csúszkás megoldással is meg lehetett volna oldani, a megmaradt kijelző árából, és helyére pedig egy combosabb akku is mehetett volna. A chip alapműveletekre elegendő, de nem a legfrissebb SOC(finoman fogalmazva...) Kb 300 dodót biztos nem adnék egy 6737-esért.
Összegezve:parasztvakító két kijelző, sovány akksi, vastag ár...
Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest