Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Donki Hóte #135231 üzenetére
A Samsungok S2 -től tudják (az S1 -en még analóg TV kimenet volt). De sem az LG, sem a Samsung nem az olcsó kategória. A Le Eco meg ... Ha jól emlékszem, akkor épp itt olvastam, hogy halódik a gyártó, szórják ki a telókat. A Motorola (Lenovo) hátterét némileg stabilabbnak gondolom. A Le Pro 3 4/64 -est 300 USD -ért láttam a Gearbesten. Nem tudom, hogy mennyi lenne, mire megkapnám. A 821 -es snapira nincs igényem, a 625 is bőven kiszolgál. Viszont, a Z Play Amoled, dual SIM + mikroSD, van jack kimenet, és előlapi ujjnyomatolvasó. Mint írtam, annyira nem vagyok árérzékeny. Nekem ez bőven megérte az árkülönbséget. Főleg úgy, hogy nem kellett rendelgetéssel vacakolnom, és Magyar áfás számlát kaptam. Szóval, én nem látom azt a HDMI outos olcsóteló listát.
-
hari73f
aktív tag
válasz
Donki Hóte #135231 üzenetére
Jó hogy írod , rendelek egy USB_C>> HDMI adaptert
az LE Pro3 Elite - hez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Filmvilág
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Új pc házak! Kèszleten!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest