- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- bambano: Bambanő háza tája
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
UHHH
őstag
válasz
Crytek #134391 üzenetére
Szia, létezik 4.3"-os szuper telefon, csak nincs új... S4 mini value edition-nak hívják, 410-es snapdragon, 1.5GB ram... i9195i a kódja, a sima i9195 -öt kerüld, mert a vietnami gyártásúakból sok meghal mostanság.
Én ebayról vettem egy huszasért és nagyon elégedett vagyok vele. De 1 sim kártyás... -
Rawulf
őstag
válasz
Crytek #134391 üzenetére
4.5"-os telóban igazából csak 1GB rammal és 8GB tárhellyel szereltek látni mostanság.
4.7"-osak még akadnak.
Esetleg ha már úgyis az AGM gyárban jártam két napja, akkor megemlíteném az AGM A2, vagy becenevén Rio telefont. Az 4" és ha már szóba kerültek a balesetek, bele lehet ejteni is a budiba (persze csak módjával, mert ezen még 3-as gorilla üveg van).
http://www.agmmobile.com/en/product/a2
Persze ez utóbbi a kijelölt keretnél kissé feljebb tanyázik, viszont még NFC is van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kuponkunyeráló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged