- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Z_A_P #132495 üzenetére
Volt itt kavarodás bőven.
A kettős adatmódot nem tudja az Android, a kernel viszont alkalmas rá. A módszer alapja a symlink, ami egy Linux feature. Ezt használja pl. a Titanium Backup pro is, a "kettős adatmód" funkciójához. A Whatsappot próbáltam úgy, hogy TiBi mentést másik készüléken állítottam vissza. Működött, csak hamar kaptam egy üzenetet a Whatsapp -tól, úgyhogy inkább nem erőltettem tovább a dolgot.
Ha magát az appot is duplikálni akarjuk, akkor újra kell szignózni a másodpéldányt. Ez a legtöbb app -nál működik, de a Whatsapp még egy külön hitelesítést is igényel, amin ez a módszer elhasalna. Nem tudom, hogy ennél a hitelesítésnél mit rendel hozzá a fiókhoz. Azt gyanítom, hogy az IMEI -t. Szóval, ha egy dual SIM -esen resigned is telepítve van a Whatsapp, és a két slothoz, két IMEI tartozik, akkor működnie kéne. De, ez is csak elmélet, mert ezt még nem próbáltam. Én inkább több eszközön, párhuzamosan szeretnék egy fiókot használni, de ez nem működik anélkül, hogy a regisztrálton menjen át a másikkal küldött adat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest