Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Somatom

veterán

válasz Z_A_P #132495 üzenetére

Volt itt kavarodás bőven. :) A kettős adatmódot nem tudja az Android, a kernel viszont alkalmas rá. A módszer alapja a symlink, ami egy Linux feature. Ezt használja pl. a Titanium Backup pro is, a "kettős adatmód" funkciójához. A Whatsappot próbáltam úgy, hogy TiBi mentést másik készüléken állítottam vissza. Működött, csak hamar kaptam egy üzenetet a Whatsapp -tól, úgyhogy inkább nem erőltettem tovább a dolgot. :) Ha magát az appot is duplikálni akarjuk, akkor újra kell szignózni a másodpéldányt. Ez a legtöbb app -nál működik, de a Whatsapp még egy külön hitelesítést is igényel, amin ez a módszer elhasalna. Nem tudom, hogy ennél a hitelesítésnél mit rendel hozzá a fiókhoz. Azt gyanítom, hogy az IMEI -t. Szóval, ha egy dual SIM -esen resigned is telepítve van a Whatsapp, és a két slothoz, két IMEI tartozik, akkor működnie kéne. De, ez is csak elmélet, mert ezt még nem próbáltam. Én inkább több eszközön, párhuzamosan szeretnék egy fiókot használni, de ez nem működik anélkül, hogy a regisztrálton menjen át a másikkal küldött adat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés