Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
smithsys
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Én szeretnék esküszöm, de momentán nem találok olyan ütős ajánlatot ami minden szempontból odaverne. Pedig régen volt olyan hogy ne lett volna itthon egy tartalék gépezet.
Jelenleg egyetlen Androidos telóra fogyott a flotta pedig volt itthon jónéhány, párom pedig kitartóan kattogtatja a BBQ10-et ( ami itt off ).
Gondolkodtam egy ZUK Z2 Pro-ban amin ugye sosem lesz magyar nyelv, ami engem annyira nem zavarna, de egyszer az is eladás tárgyát képezi majd, akkor pedig nem utolsó szempont.
Aztán szóba jött még a Le Pro 3, ez elég jónak tűnik a topik kihaltságát tekintve is, de annyival meg nem jobb számomra a Redmi Pro-nál hogy fejvesztve kapkodjak a rendeléssel.
Tehát most kivárás van, ahogy Tibcsi is említette meglátjuk lesz e valami az MWC-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- World of Warships
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest