Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 
			  LOGOUT Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

svgyula addikt válasz  buca84

üzenetére buca84

üzenetéreSzia! Sajna nem az occó kategória bár elég jók a paraméterek ja és +ÁFA+Posta ügyintézés. 
- 

Rawulf őstag válasz  buca84

üzenetére buca84

üzenetéreMegtudakolom hétvégéig az UK árat is. 
 Viszont előre jelezném, hogy pénzügyileg nem akarok belefolyni. Azaz nekem senki se akarjon utalni egy fillért sem. 
 Arról lehet szó, hogy személyesen ellenőrzöm a telefont és én sétálok el a nagykerbe érte (úgyis fogynom kellene még...), de a kínaiaknak kell utalni.
 Megpróbálom elkérni az UK kalkulátort (mindkét kínai elérhetősége megvan nekem és már egész jól tudok csetelni mandarinul...).
 Viszont nektek kell kitalálni, hogy osszuk meg az infót egymás között. Pl.: nyissunk neki külön topikot, satöbbi...
 Én a szabadidőmben ettől függetlenül továbbra is nézelődöm majd érdekes telefonok után, ha már ennyire kíváncsi vagyok és ők meg így belelendültek a magyar nyelvesített B20-as új típusokba.
 Úgy terveztem, hogy e hónap végén ruháznék be egy ilyen Oinom V19H és AGM X1 típusba.
 AGM azt mondta még előző héten, hogy az EU-s verzió olcsóbb lesz a kínai belpiacosnál.
 Jövő héten érdeklődöm majd az AGM-nél, hogy állnak az X1 EU-val. Ha az EU-s ugyanolyan jól megy kínában, akkor természetesen nem a kínai belpiacost kérem majd. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (3db érhető el)
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő