- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
válasz
#18193920 #126554 üzenetére
Csak tanúságképpen mindenkinek, nem offolás a célom.. Te személyesen is ismersz és tudod, hogy óvatos duhaj vagyok. Mégis elkövettem egy hibát, ami nekem is vírust és kártékony alkalmazásokat eredményezett.
Én nálam régóta be van pipálva az ismeretlen forrásokból telepítés engedélyezése. Amíg megbízható forrásból voltak APK-im nem is volt baj. Kaptam nemrég kollégámtól egy logikai játékot, ami nagyon tetszett. Utána kezdődött a baj. Nála semmi probléma nem lett, de gondolom azért mert nem rútolt a készüléke, mint nekem. És úgy sejtem, a systemhez tudott hozzáférni a rejtőzködő kártevő(gondolom a Super SU-t kikerülve). Arra lettem figyelmes, hogy bekapcsoláskor megjelent: android frissítése!!!??? Mondom mi? TWRP recóm van, nem tudna OTA-n frissíteni, meg régóta nincs mit. A telepített alkalmazások között 6 db finomságot találtam. Pl. Qyeah!, Kkcps! stb. Úgy belassult a teló, mintha nem 3 GB RAM és MT 6595M , hanem 1 giga ram+MT6589 volna benne.Eltávolítás, teló újraindít, visszatelepülnek. Ahha! Recoveryből rendszer visszaállít, frisseítések , változások Titánium B.-ból visszarak és örül. Telefon gördülékeny újra.Na azóta még körültekintőbb vagyok, hogy megspóroljam az ilyesmiket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest