- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
Sanzaa #124236 üzenetére
Én nem mondtam, hogy ebből válassz, csak, hogy én ezeket találtam, amit ajánlani merek
Én is ódszkodtam, de be kell látni, hogy a kisebb gyártók nyitnak jobban ebbe az irányba(b20, nagy akksi) ,és el kell ismerni, hogy egyre jobb telókat csinálnak.
Oukitel jó márka, a K6000PRO jó teló a tapasztalatok alapján.
A Doogee szintén jó, ár érték arányban főleg.
Az Y100PRO/PLUS-t sokan használják megelégedéssel itthon is, de abban nincs ujjlenyomatolvasó, gondolom az Y200 se sokkal rosszabb.
THL T7 tulaj is akad a fórumon, szintén elégedettek.
Az Elephonoknál kijelző foltosodásokat olvastam több típusnál, de nem a 8000-nél.
Az UMI nem olyan rossz egyébként, de a GPS nem jó, vagy összeszerelési hibás, vagy mittomén, többen panaszkodnak. Pedig tökéletes lehetne, ráadásul az elején van az olvasó. A 4 mag még mindig elég szerintem mindenre, főleg FB-ra hölgyeknekAz X600 a kritériumaidak sehogy se felel meg. Ahhoz képest, hogy se B20, se ujjlenyomatolvasó, a heliox10-full hd kombó szempillantás alatt le fogja szívni azt a 3000-es akksit.
Röviden hirtelen ennyi jutott eszembe
Esetleg még Cubotéknál nézz szét, ha jól emlékszem, ott is van pár nagy akksis darab B20-szal,
Nem hiszem, hogy rögtön meg fogod találni az igazit, én is hónapok óta nézelődök
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Univerzális megoldás lesz az AMD-féle FSR Redstone?
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- World of Tanks - MMO
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest