Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
válasz
baalco #12259 üzenetére
Számtalanszor elmondtam már, de elismételem:
1. Én a Dealextreme-ért a kezem a tűzbe teszem. Kaptam tőlük gagyi LED-lámpát, például, de mindig megjött a cucc. Ha sok bigyót rendelek, akkor felosztják, ami raktáron van azonnal küldik. Náluk amúgy PayPallal szoktam fizetni, de 3 (három) év alatt egyszer sem kellett reklamálnom. Képesek egy 4 dolláros cuccot is külön levélben elküldeni INGYÉRT!
2. Az Aliexpressen is működnek a garanciák, emellett jól meg kell nézni az eladót, milyen visszajelzések vannak róla.
3. Fontos kérdés következik!
Mennyit adjunk a postásnak???
Én 200 ft-ot szoktam adni per csomag. Volt persze olyan is, hogy nem volt apróm, de köv. alkalommal pótoltam. Legutóbb már 2 kézbesítés után "tartoztam", de adtam neki egy ezrest a jövőbeni újabb két csomagra is. Remélem nem tűnik el a ködben.
200 ft-ban szerintem meg kellene itt állapodnunk. Nem sok, nem kevés, de annál többet senki ne adjon, mert elrontjuk őket. Jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Eladó új iPhone 17Pro 256Gb kék színű nemetországban vasarolt, 1év garanciális készülék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- DJI Osmo Pocket 3
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest