- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilizmo
addikt
válasz
interstate76 #120761 üzenetére
Lenovo Vibe Shot.
Ez is több, mint amit eredetileg szántál rá, de talán ez van a legközelebb hozzá. -
interstate76
addikt
válasz
Gyerekek, nem gondoljátok ezt túl egy kicsit? Miután a Lumia 830 kapható itthon 80e Ft alatt, gondoltam rákérdezek olyanoknál, akik vágják az aktuális kínálatot, nincs-e némileg olcsóbban (40-50 ezer Ft, esetleg + ÁFA áron) androidos alternatíva Kínából. Most is logikusnak látom a kérdést.
Ebből hogy sikerült eljutni odáig, hogy aki relatíve jó fényképezős mobilt akar venni, az hülye?
Van fényképezőgépem (szándékosan nem írok típust), de eszem ágában sincs mindenhová magammal cipelni, és bizony egy hétvégi túrázáson (ahová vigyen sok-sok kg túlsúlyt az, aki rá van szorulva) is jól tud jönni, ha a telefonod több, mint használható képeket készít. Nem akarom újratapétázni egy szem, felnagyított telefonos fotóval a Sixtus-kápolnát, de nem is szeretnék elszörnyűlködni, amikor monitoron/TV-n is meglátom a képeket. Azt gondoltam, ez egyfajta axióma, és nem kell szájbarágós magyarázkodásba bocsátkozni egy egyszerű kérdés miatt, de úgy látszik, tévedtem.
Akinek nem inge, ne vegye magára, ill. akik segítő jellegű választ adtak, azoknak nagyon kösz!
-
tibcsi0407
félisten
válasz
LeEco Le max 2
-
GIJoe
addikt
válasz
felesleges túlbecsülni az optikai képstabit, pláne telefonba, én már estem ebbe a hibába, csak azért mondom...
-
Zeki
nagyúr
válasz
Itt rátudsz szűrni az optikai képstabilitátorra: kimovil 257 Euróért a Oneplus 2.
-
beg
veterán
válasz
Xiaomi mi5 pl.
Single SIM nem ide való.
A malacperselyt hizlald minimum 3-4x annyira amennyiért most akarsz high-tech kamerátItt találsz párat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen processzort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged