Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
habmalac
üzenetére
A T6 Pro is elég halk volt, amíg rá nem találtam a Mobiluncle Tools-ra.
Telepítettem, majd engineer mode -> engineer mode (MTK) -> jobbra lapozni az oszlopokat a Hardware Testing-ig -> Audio -> Normal Mode -> Type.Itt tudod kiválasztani, hogy mit akarsz állítani: a fenti kishangszórót, a mikrofont vagy a hátlapit.
Több fokozatban level 0-tól level 6-ig, ill. bizonyos esetekben 14-ig. A max. volume-ot érdemes 160-ra venni (vagy 255-re, ahol engedi).Nem érdemes az összes levelt max.-ra venni (255), mert akkor nagyon visszhangos lesz. Inkább level 0=32, majd a maradék 5 vagy 13 fokozatot nagyjából elosztani 255-ig. Bár én a progresszív elosztást állítottam be, tehát level 1=100 stb.
Próbálgatni kell, esetleg megkérni a beszélgetőpartnert, hogy mondja el a tapasztalatait.
Új hozzászólás Aktív témák
- Galaxy S25 Ultra 256Gb 3év Samsung gari
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Új, Aktiválatlan iPhone 16e 128GB - (rendelhető)
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest