Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Aktiviti
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Graphics
üzenetére
Sajnos, az új modellek nem passzolnak az elvárásaimhoz (pl. nem szeretem a képernyős vezérlőgombokat), de egyébként, a ZP999 után símán vennék megint Zopo -t. Találtam benne innovatív ötleteket, amik annak ellenére is tetszettek, hogy magam is meg tudtam volna csinálni magamnak. De, az eccerű user számára biztosan nagyon hasznosak. Sajnos, bugok is vannak, amik számomra nem zavaróak, mert megtanultam, hogy Androidon gyakran egyszerűbb megkerülni a problémákat, mint megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest