Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Kornel
üzenetére
Egyáltalán nem hiszünk ilyet, csak valóban nem érted mi a különbség a két megfogalmazás között. De akkor írom máshogy. Az az állításod teljesen helytálló, hogy tökmindegy 3G-n vagy 4G-n használod el a netedet, ez tökéletesen igaz, de az fals, hogy 4G-n hamarabb lefogy xy adatkeret. Nem attól fogy le hamarabb mert 4G-n használod. Attól már igen, hogy lehet többet használod, mivel gyorsabb, és adott idő alatt pl. több weboldalt tudsz megnyitni. Nem fog megnőni egy weboldal mérete csak mert 4G-n jön
Ha netrádiót hallgatok annak is tökmindegy, hogy 3G vagy 4G, ez is igaz, de nem fog többet forgalmazni, csak mert éppen 4G-n jön. Vagy úgy gondolod, hogy 3G-n pl. 1 óra stream ~60Mb de ha 4G-t használsz ~80MB lesz? Mivel amit mondasz abból ez jön ki."es elvezze 1 max. 2 napig a hypersebesseget, ezekkel a hatalmas adatcsomagokkal." - Na ez az ami
hülyeségfals.(és csak úgy mellékesen, az elmúlt egy évben amióta 4G-n vagyok három problémás voip hívásom volt, 3G-n viszont gyakorlatilag kb. minden harmadik - negyedik. Felért egy lutrival.)
Tovább én sem kívánom magyarázni, ha megérted akkor jó, ha nem, az nem az én problémám.

(viszont ha egyszer kipróbálod lehet rájönnél hol beszélünk el egymás mellett)
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- World of Tanks - MMO
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bestbuy játékok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ha netrádiót hallgatok annak is tökmindegy, hogy 3G vagy 4G, ez is igaz, de nem fog többet forgalmazni, csak mert éppen 4G-n jön. Vagy úgy gondolod, hogy 3G-n pl. 1 óra stream ~60Mb de ha 4G-t használsz ~80MB lesz? Mivel amit mondasz abból ez jön ki.