- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
válasz
#79335424 #117075 üzenetére
Sziasztok,
olyan csomagot keresnék az ebay-en, amiben van 10-20 nedves és száraz törlő és tisztító kendő is egyben.
Tudnátok nekem ilyet linkelni?
köszönöm.A feleségem vett egy telefont, nem figyeltük, de Android 5.1 volt rajta.
3 napig bírta! Eladta, és vett egy Android 4.4-es telót. Ő meg ez alapján dönt, illetve, hogy a fényképező része elfogadható legyen.
Mondta, ha nem lesz fehérben, vagy vesz egy szines szilikon tokot rá, vagy egy fehér-pink hátlapot.
Mert rájött, hogy 1000Ft-ért kap a neten rá olyan színű hátlapot, vagy tokot, amilyet csak akar.
Szóval fejlődik -
Linda1
aktív tag
válasz
#79335424 #117075 üzenetére
Kezdek büszke lenni arra, hogy nem egy sablon, Barbi baba nő vagyok, nekem ez így jó.
IldiH Már azért szidnak le, mert nem szeretem a fehér telót??? Még mindig a szőke Barbi a divat. Én is szeretem a feketét, sőt.
További szép reggelt mindenkinek, akár fehér, akár fekete.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest