Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Ketogén étrend
- gerner1
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZaXXoN
tag
válasz
devast
üzenetére
"Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de számomra az, hogy azt a terméket kapom meg amit rendeltem egy kínai boltból, még nem jelenti azt, hogy az a bolt jó. Számomra az a bolt jó, amelyik megfelelően tudja kezelni a problémákat, pl garanciát lehet érvényesíteni, nem csak dísznek a weboldalukon."
Persze, mondj egyetlen ilyen kínai boltot!

Nincs sok értelme olyan magasra rakni a lécet, hogy minden alatta maradjon. Kínai boltból sokkal nagyobb kockázat, mint egy rendes hazai, vagy nyugati ismert márkától. Ez soha senki előtt nem volt kérdéses eddig se. De a megbízhatóság pénzbe kerül. És van, aki kockáztat - ezen topicban mindenki
.A tapasztalatok, ami alapján össze tudjuk hasonlítani a termékeket elég szegényesek. Ugye pl. a legkészségesebb, mindig válaszra kész, jó angolsággal üzemelő support eddig egyetlen boltnál volt meg, a hootabletsnél
... -
Bagira01
veterán
válasz
devast
üzenetére
Nem igen van mit tenni. Ttmalls nem válaszol már a paypal-os üzenetekre sem, először írták, hogy küldjem vissza aztán szevasz. Pénzt egy petàkot se adnak vissza. Én fizesem a postát holott ők nem a speckónak megfelelő készüléket küldtek+ szar is.... Gondolom eladjàk valaki másnak.
( #11613 ) tlac: Szerintem a paypal 45 nap után keresztet lehet vetni a garira. Olyanról, hogy akár fél év múlva felmerülő garanciàlis javítás/csere meg nem is érdemes beszélni

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16 Pro 128GB White Titanium - Apple Gari
- Apple iPhone 17 Pro 256gb - Bontatla, Apple garncia, akár beszámítással
- Unihertz Titan 2, QWERTY billentyűzet, Android 15 - ÚJ!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest