Hirdetés
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - hcl: MS Office365 Linuxon
 - btz: Internet fejlesztés országosan!
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!

- 

LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

RVR400
veterán
válasz

üzenetére
						Azé' a megoldást is esetleg elejthetted volna... De amúgy igazából szerintem a probléma nem probléma. Mondjuk nem lehetetlen, hogy van olyan program, amivel, ha az egyik roamingot észlel, akkor kikapcsolja, és bekapcsolja a másikat, vagy fordítva, de ennek gyakorlatilag nem sok értelme van, mert ha nem nézel a telóra, akkor úgyis mindegy, mert a PIN-t kérni fogja. Ha meg látom, hogy roamingolok az egyiken, akkor fogom, és a másikról kezdeményezem a hívást. De biztosan túl lehet bonyolítani.

- 

ctibor
senior tag
válasz

üzenetére
						Bocsi, előre bocsátom: lehet, hogy tévedek. Amit állítok, azt az eddig kb. 12 különböző, általam birtokolt és használt Dual-SIM telefon működésének tapasztalatai alapján mondom.
Tehát: én eddig kétféle megoldást ismerek a két SIM kezelésére. 1. A tárcsázó mindig megkérdezi, melyik kártyáról akarok hívást indítani. 2. Kijelölhetem előre, hogy hangra, smsre és adatra melyik-melyik kártyát használom (de egyszeri módosításra hívásnál általában így is van lehetőség).
Egyik megoldásnál sem látom, hogyan tudná a telefon a kijelölést helyettem elvégzezni...
Hacsaknem az okos robot! Fogadjunk, hogy Te most ezt fogod ajánlani.

Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Revolut
 - Gumi és felni topik
 - Autós topik
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - Lakáshitel, lakásvásárlás
 - Lexus, Toyota topik
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Otthoni hálózat és internet megosztás
 - További aktív témák...

- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
 - BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
 - BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest