Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Csapás a múltból
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
Szerintem meg tökéletes példa volt. Miért lenne a 4G extra? Pont ugyan annyiba kerül mint a 3G. A lefedettsége hasonló. Mitől is extra? Szíved joga használni egy inferior technológiát, de ne próbáld már nekem megmagyarázni, hogy az a hülye aki gyorsabb, jobb minőségű hálózatot választja.
Mondjuk valószínűleg fogalmad sincs arról, hogy a 4g hálózat pl mennyire tehermentesíti a 3G hálózatot vagy hogy a puszta sebességen kívül milyen előnyei vannak.A szolgáltatók nem telefonboltok és nyugodtan elhiheted, hogy nem a készülékeladásból élnek...
-
Mercutio_
félisten
Nagyon egyszerű a válasz: Arra próbáltam rávilágítani, hogy az általad írtak - főleg ha laikus olvassa - eléggé félreérthetőek. Konkrétan ez a megfogalmazás:
"4G nélkül nem kerek a világ, fel lehet ülni erre a vonatra, de én még mindig a telefon hardveres részét nézem először, utána a többi "extrát", mert 4G támogatás még mindig sokszor extra."
Nem bactatás, vagy kötözködés, szimplán próbálok rávilágítani arra, hogy rövidebb, érthetőbb mondatokra bontva és olyan formában megfogalmazva, hogy a laikus(abb) olvasók is értsék könnyeben átmegy az "üzenet" és a felesleges viták, "de én nem ezt mondtam" jellegű hsz-ek tetemes része is megspórolható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Villanyszerelés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Milyen NAS-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Revolut
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest