Hirdetés
Legfrissebb anyagok

LOGOUT témák
	- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

Keresés
		- 
			  LOGOUT Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

L4mie veterán válasz  Sanyesz.

üzenetére Sanyesz.

üzenetéreHát engem meg pont nem érdekel a 4G  csak jó ha van kategória, dual sim kell, csak jó ha van kategória, dual sim kell,
 csak megint abba ütközöm, hogy ami méretben árban megfelel, az vagy gagyi gyártó vagy maga a telefon nem tetszik nehéz ügy na! Mi-4i amúgy szimpatikus / lenne / csak azt nem tudom miért nem raktak bele 3GB-t meg az infra is szimpatikus a sima MI-4 en nehéz ügy na! Mi-4i amúgy szimpatikus / lenne / csak azt nem tudom miért nem raktak bele 3GB-t meg az infra is szimpatikus a sima MI-4 en / de az kb lényegtelen/ inkább az jobban néz ki / de az kb lényegtelen/ inkább az jobban néz ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák

Új fizetett hirdetések
	- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

csak jó ha van kategória, dual sim kell,
 csak jó ha van kategória, dual sim kell, nehéz ügy na! Mi-4i amúgy szimpatikus / lenne / csak azt nem tudom miért nem raktak bele 3GB-t meg az infra is szimpatikus a sima MI-4 en
 nehéz ügy na! Mi-4i amúgy szimpatikus / lenne / csak azt nem tudom miért nem raktak bele 3GB-t meg az infra is szimpatikus a sima MI-4 en  / de az kb lényegtelen/ inkább az jobban néz ki
 / de az kb lényegtelen/ inkább az jobban néz ki