Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
domedee
senior tag
válasz
MrChef
üzenetére
Nekem az előző telóm is egy Umi X2 volt. Azzal sem volt semmmi baj. 2 évig szolgált becsülettel. Egy ideig anno még a gyári rom is volt frissítve rendszeresen.
Két apróság volt vele:
-GPS, lassúcska volt a pozíció megtalálása. Viszont eléggé programfüggő is volt. Pl. Google Maps alatt gyorsan talált pozíciót, de könnyebben rakott át másik útra, mert nem tudta olyan pontosan tartani. Míg Igo alatt meg pont a fordítottja. Rohadt lassan talált jelet, de utána stabilan tartotta. A Nokia Here valahol középen volt a kettőhöz viszonyítva.
-BT: én használok Sony Smartwatch-ot (még az első verziót), és hajlamos volt elfelejteni a párosítást. Illetve BT-fülesnél is hasonló. Bár ez is eléggé sokban függött a rom-tól is. Másképp volt gyári rom-on, MIUIV5, V6-on is.De vissza az Emax-hoz: Mivel a TO2C.com-tól vettem, a spanyol részüktől, így nem volt vám, de cserébe 20-30$-ral drágább. (néha van 10$-os akcióféléjük) Azt néztem, hogy így biztos drágább, de még olcsóbb, mintha a 170*1,3=221$ lenne, ha elkapja a vám. Amire ma már elég nagy az esély.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Okos Otthon / Smart Home
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- Konteó topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest