- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
domedee
senior tag
válasz
MrChef #105971 üzenetére
Nekem az előző telóm is egy Umi X2 volt. Azzal sem volt semmmi baj. 2 évig szolgált becsülettel. Egy ideig anno még a gyári rom is volt frissítve rendszeresen.
Két apróság volt vele:
-GPS, lassúcska volt a pozíció megtalálása. Viszont eléggé programfüggő is volt. Pl. Google Maps alatt gyorsan talált pozíciót, de könnyebben rakott át másik útra, mert nem tudta olyan pontosan tartani. Míg Igo alatt meg pont a fordítottja. Rohadt lassan talált jelet, de utána stabilan tartotta. A Nokia Here valahol középen volt a kettőhöz viszonyítva.
-BT: én használok Sony Smartwatch-ot (még az első verziót), és hajlamos volt elfelejteni a párosítást. Illetve BT-fülesnél is hasonló. Bár ez is eléggé sokban függött a rom-tól is. Másképp volt gyári rom-on, MIUIV5, V6-on is.De vissza az Emax-hoz: Mivel a TO2C.com-tól vettem, a spanyol részüktől, így nem volt vám, de cserébe 20-30$-ral drágább. (néha van 10$-os akcióféléjük) Azt néztem, hogy így biztos drágább, de még olcsóbb, mintha a 170*1,3=221$ lenne, ha elkapja a vám. Amire ma már elég nagy az esély.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Energiaital topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EA Sports WRC '23
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Vírusirtó topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest