- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
Graphics #105595 üzenetére
Érdekes, hogy az eddig nálam járt két Lenovo-ból kettő csurig volt bloatware-rel, pedig csak az egyik jött Kínából, a másik itthoni hivatalos boltból érkezett. A jelek szerint mindenhol "webshop-os" ROM-mal árulják őket.
Vagy talán te vagy kissé elfogult, nem?
Ne érts félre, nem vonom kétségbe, hogy a topiktársakhoz mérten nagy tapasztalatod van Lenovo téren, de nem kellene csípőből leszólni másokat azért, mert más véleményük van.
Amikor kézbe vettem anno az A850+-t, az volt az első gondolatom, hogy "basszus, mi van ezzel, hogy ilyen durván döcög?". Mikor pedig hangot adtam ennek, rögtön azzal jöttél, hogy nem gyári ROM van rajta, pedig tudomásom szerint az volt. (Cappa kolléga majd megerősít vagy kijavít...)
Amúgy semmi bajom azzal, hogy itt többen nyíltan Lenovo vagy ZTE esetleg dzsunka-méjd (TM) rajongók, de ne hazudtoljuk már meg egymást hitvallási alapon!
(És ha esetleg valamikor én tennék ilyet, nyugodtan a fejemre lehet ezt nekem is olvasni!
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Tőzsde és gazdaság
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- BestBuy topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest