- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
b0bcat #105618 üzenetére
Csak kiegészítésként írom és nagyon halkan...
A kínából vásárolt "multilangosított" lenovo romok nem összekeverendők a ROW-os romokkal. Bár az is igaz, hogy ettől még mind2 tele lehet blótverekkel. Én a Vibe Z n használtam full gyári romot, webshoppos multilangot, baralajbit meg még egy "párat" . Nos a. legtöbb felesleges fosh a gyáriban volt, a webshoppos is gyáribalapú csak beleraknak pár gyatra fordítású nyelevet és kipucolnak pár kínai szemetet. Ezekközül a Lajbi romok a leg pure-abbak amik szintén gyári alapúak viszont rendessen kivannak takarítva rendes magyar fordítás van bennük és bug ok is csak azok vannak benne amik a gyáriban is...
Dulee:
"De amelyik pl force-close-ol az OTA resznel/ amit azert vesz ki a webshop, hogy a user nehogy ranyomjon a romra mert akkor jon a English-chinese OTA rom/, na ott kurvasagok vannak."
Én találkoztam olyan etotalkos rommal amit egyszerűen nem lehett rootolni!!! 404 es hibával elszállt.
Persze ha fizzetett érte az ember rootolva küdték a telót!!Ezért minden vibe z vel amit kivettem a dobozból azzal kezdtem, hogy legyalultam ami rajta volt!!
-
válasz
b0bcat #105618 üzenetére
De nem csipobol szolom meg, de egyertelmuen kinai vacak webshop rom van rajta.
Ezt vaktaban is megmondom
mivel kinai piacos, nem EU termekrol beszelunk.
Az oke, hogy lattam A-Z-ig az osszes Lenovo rendszert..
De amelyik pl force-close-ol az OTA resznel/ amit azert vesz ki a webshop, hogy a user nehogy ranyomjon a romra mert akkor jon a English-chinese OTA rom/, na ott kurvasagok vannak.
De ez nem 100%, inkabb 110%
Ez meg amugy se szubjekobjetivitas fuggo, ez puszta tenykent kezelheto, hogy a webshop telimaszatolja a cleanmastetdubooster fosokkal...
Ja meg sok szarral
Azert a hazai telokon ilyen nincs
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- BestBuy ruhás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mesterséges intelligencia topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged