- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dhgm
tag
válasz
csepelball #10323 üzenetére
Gps, hogyan működik?
-
devast
addikt
válasz
Nagyon offtopic de:
A disputokat úgy nyitogassátok hobbiból, hogy másodszorra ugyanannál a rendelésnél már nem lehet nyitni online, ha lezártad az elsőt. Csak ha telefonálsz a paypal-nak.
Türelmesnek kell lenni gyerekek. Főleg a normálisabbakkal szemben (pl tmallbox).
Live chat-en érdemes rákérdezni a dolgokra, dispute-ot csak a végső esetben. -
LámaZ
addikt
válasz
Magyar billentyűzet appnak a Multiling Keyboard-ot ajánlom, + a magyar kiegészítőt.
-
hevizms
addikt
válasz
Ezek után még rendelnél onnan?Te tudod!
A normális oldalak mint pld a minideal.net,a rendeléstől számitva a 2-3 nap már el is indittatják a postával.okt 29-én rendeltem meg a g3-at,nov 1-én indult el a posta és nov 8-án itt is volt.Ez a normális ügyintézés nem pedig hogy hetekig fel sem adják!
A csomagolásra mindenhol ugyanúgy figyelnek,szóval ne ilyen miatt dönts egy adott oldal mellett.
Ja és már többször rendeltem a minidealről és az egyik 12,a msáik 14 nap alatt a kezemben volt a rendeléstől számitva.
Na és nem utolsó szempont hogy náluk nincs kamuzás a raktárkészletről.Ami nincs,ott becsületesen odairják hogy nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4479
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest