- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
janaman01 #101090 üzenetére
Sajnálom, hogy nem értesz meg, de természetesen elfogadom.
A leszűkít és kibővít fogalma azt gondoltam, hogy egyértelmű...
(magyarázat: leszűkít = csak az jó 4G képes készülék, amiben 800-as elérés is van. Ezzel egyből kiszűrted a készülékek egy részét, amiben nincs 800MHz, csak 1800 és 2600; de az attól még 4G képes lesz Magyarországon.)Nem akarlak rábeszélni egy olyan készülékre sem, ami neked nem megfelelő, nem is tettem eddig sem, így nekem nem okoz semmi problémát, ha csak olyan készüléket szeretnél megvenni, amiben 800MHz-es LTE is van. Sok örömöt a Kingzone N3 Plus-hoz, remélem, jó kis jószág lesz, és beválik.
Terentius #101091
M59 volt nálam utoljára. Nem volt meggyőző. Az összeszerelés nem volt pontos, a forma (másolat) elnagyolt volt. Hardveresen nem volt vele olyan probléma, hogy más proci vagy memória lett volna benne, de leginkább az látszott meg rajta, hogy gyorsan csináltak egy készüléket, nem pedig az, hogy most egy jól átgondolt telefont foghatok a kezemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Fehéres szürke titán)
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.05.06. Yettel jótállás
- Apple iPhone 14 PLUS fehér ELADÓ!
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest