Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
Most 11:00-kor írta nekem SAM, hogy valódi 5mp a hátoldalán a kamera.
Az Antutu még nem futott le.
Amint meglesz minden adat pontosan, elküldi nekem.
Ezek után várhatóak képek és majd a legvégén videó is a készülékről. -
Rawulf
őstag
Manapság, amikor egyik napról a másikra cégek szűnnek meg, alig kockázatosabb kínai telefont venni, mint bármi mást.
A klón telefonjaik minősége és tudása is exponenciálisan javul.
A brand gyártók pedig egyre hamarabb hagyják abba egy termék support-ját:
legjobb példa a Pinnacle... tojik a régi tv tunerjei támogatásáraNekem egy H806-om van most... ennél nem sokkal többet várok el a Meepad-tól "minőségben".
-
Rawulf
őstag
válasz
berigazek
üzenetére
Hááát, ha ad érte még ajándékba a tokon kívül egy képernyővédő fóliát is, amit szakszerűen rá is tesz a telefonra, akkor igen. Induló árnak nem rossz.
Az tuti, hogy tisztázni kell vele, hogy most akkor 1.2Ghz Mali 400 vagy nem.
Az oroszoknak elhiszem, hogy nem.
Az látszik, hogy oroszok vásárolnak tőle főleg, bár ezt írta is nekem.Eddig egy orosz rendelt tőle 26-án egy ilyen telefont, de még nem jelzett vissza az aliexpress-en.
-
Rawulf
őstag
válasz
berigazek
üzenetére
ez az aliexpress-es...
Nevezzük csak SAM-nek.
... azt mondja, hogy van neki és a hardveres embere éppen tesztel belőle egy ilyet.
Eleve úgy is reklámozza, hogy "a telefon, ami már augusztus 6 előtt kapható".Nekem most lesz szülinapom, de a válság miatt a vén fejemmel nekem is még picit gyűjtenem kell rá, de valószínűleg még szeptember előtt lesz rá keretem, hogy vegyek egyet.
-
Rawulf
őstag
válasz
berigazek
üzenetére
Én is nézegettem Zopo-ból a ZP200 és ZP300-at. Az utóbbit főleg a felbontása miatt, de aztán rájöttem, hogy a qHD felbontása, azaz egy fél fullhd is elég lenne.
Gondolom a hardver is gyorsabban kezelné a 960x540-es felbontású kijelzőt a fullhd-hez képest.
Az 5.3" méretet én a gépelés miatt is néztem... az ujjaimmal hajlamos vagyok félreütni
Az orosz linken is megemlítik az X710D típust, hogy annak a képfelbontása is kisebb, nem csak a mérete.
-
Rawulf
őstag
oroszok szerint ezek a paraméterek:
Meepad i5270 Note
Nekem teljesen megfelelne egy ilyen telefon, ha ezeket az információkat kapom meg holnap.Szóval elméletileg olyan, mint a Newman N1, csak erősebb akksival és nagyobb kijelzővel.
-
Rawulf
őstag
válasz
Stanley-B.
üzenetére
XM-L T6 által belinkelt kereskedővel elég hosszan beszélgettem eddig, bár kénytelen volt elköszönni, mert Shenzhen-ben már 01:15 van.
Azt ígérte, hogy holnap csinál antutu teszteket.Írtam neki, hogy Aliexpress-t nem nagyon szeretjük.

-
Rawulf
őstag
válasz
hungobungo
üzenetére
Írtam neki, hogy készítsen egy antutu benchmark tesztet... remélem jól írtam a program nevét, mert nem volt még android-om eleddig.
-
Rawulf
őstag
válasz
XM-L T6
üzenetére
Amit az általad belinkelt kereskedőtől eddig megtudtam:
Mali-400 MP a gpu
4.0.3 android van rajta
5mp valódi kamera
a GPS-ét is megkérdeztem tőle, megnéziAzt is mondta, hogy az MTK6577-ből egyenlőre az 512MB rammal szereltek jönnek inkább a gyárből. A 4.0.9. firmware frissítéses csúszás kamu, bár megjegyezte, hogy ezt a meepad-ot is tesztelgetik még attól függetlenül, hogy már kapni lehet.
-
Rawulf
őstag
válasz
robit1973
üzenetére
Jó, de te gondolom nem kaptál 'tracking number'-t, mivel azt a posta adja, mikor leadják a csomagot. (Jobb kereskedők ilyenkor egyből megadják a vevőnek ezt az azonosítót.)
Én pl. rendeltem egy kis műszert, ami olyasmi kb., mint egy mobil telefon:
22-én adták fel a postán (Hong Kong)
23-án regisztrálta a rendszerük
25-én indult el vele a repülő
28-án került a magyar vámraktárba
31-án fejezték be a vámolástés még ha holnap vagy holnap után a posta központjába kerülne, akkor is Csütörtök-Péntek magasságában várható, hogy megkapom.
-
Rawulf
őstag
válasz
f8enter
üzenetére
Küldd át privibe a kínai csomagod azonosítóját, ha nem boldogulsz a kapcsával.

A szingapúri posta azt hiszem ez, bár bő fél éve nem használtam már:
http://www.singpost.com/index.php?quickTool=TrackItem#Quick -
Rawulf
őstag
válasz
hungobungo
üzenetére
Hungobungo : Én is érdeklődtem nálad privát üzenetben. Szoktad nézni a pm-eket?

-
Rawulf
őstag
válasz
Novicsok
üzenetére
Kínai nyomkövetés:
http://intmail.183.com.cn/item/itemStatusQuery.do?lan=0Hong Kong Posta:
http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jspHa azt látod, hogy már elindult a cucc, akkor a magyar postát érdemes nézegetni.
Ha 3-4 nap után sem jelenik meg a magyar posta rendszerében, akkor vagy lusták a magyar postánál (pl. átvettem már a csomagot, mégis jóval később került a posta.hu-ra), vagy hajóval jön a cucc.Eddigi rekordom, hogy 2 nap múlva már a posta ládámban volt a csomag (repülővel jött).
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- Futás, futópályák
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest