Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- WireGuard VPN a mindennapokra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
diegho
nagyúr
No, amint feltöltődik folytatom az Iocean X7 HD tesztelést!
Samus van nálam W200S, eladó is, de kérdezz priviben nyugodtan amit csak akarsz és letesztelem! A telefont csak teszteltem, de kérésre valakinek 2 játékot feltoltam és leteszteltem (a másodikat majd ma este).
-
diegho
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #67954 üzenetére
Nem. Azmiaz?
-
diegho
nagyúr
válasz
Delaghetto #67810 üzenetére
Vedd meg a telefont és majd mesélsz róla és a vámolásról is.
-
diegho
nagyúr
válasz
Delaghetto #67794 üzenetére
Egy éve tényleg átjött ajándékként, most már kb minden 100. jön át így, érdemes utánanézni a jelennek!
-
diegho
nagyúr
válasz
TedThomas #67781 üzenetére
Arra számolj, hogy amit látsz árakat, arra rámegy még az áfa és kezelési költség is és általában ingyenes szállításnál 3-4 hét mire kézhez kapod, DHL-el kb 10 nap. Én eddig teszteltem inew V3, DG2014, UMI X1 Pro, Iocean X7HD, W200S telókat és a W200S egy brutálisan erős gép. A böngészés brutálisan gyors vele, sehol egy akadás, nagyon smooth a rendszer és a kijelző is gyönyörű, akksi is egész jól bírja. Ha nem akarsz sokat várni és W200S kellene nálam van 1 a pénteki szállítmányból.
-
diegho
nagyúr
A W200S egész nap 4%-ot merült
milyen akksi van ebben?
-
diegho
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #67719 üzenetére
Hajrá!
Új topikban legalább tisztán látnánk mennyi kell.
-
diegho
nagyúr
Én egy T200C design-t bírnék elviselni kijelzőbe rejtett gombokkal 4,7" HD kijelzővel vékony kávával, de úgysem lesz ilyen.
-
diegho
nagyúr
A T11-re vágyókat kérdezném, hogy mikor lenne jó a rendelés nektek? Megvárjuk az első példányokat és tapasztalatokat, vagy bele az ismeretlenbe? Ki rendelje meg? Nálam kis faluban nincs más csak MPL, azzal 1690 az értékbiztosított eljuttatás és Erste bankos vagyok, ahol nem éppen a legjobbak az árfolyamok, jelenleg 231-en áll, ha jól láttam.
-
diegho
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #67693 üzenetére
Én nem a felbontás miatt aggódnék, mert 4.5"-ig még elmegy, hanem amiatt, hogy mennyire fog invertálódni és milyenek lesznek a színei.
-
diegho
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #67691 üzenetére
Kérdés milyen lesz a kijelzője.
-
diegho
nagyúr
válasz
superTibcsi #67673 üzenetére
Meg kell itt beszélni a T11 rendelést, mindenki jelezze akit érdekelne. A lényeg, hogy ne 5db-ot vegyünk, úgy szar a szállítás.
-
diegho
nagyúr
Nos feladtam, nem találok komoly hibát az UMI-ban. Nyugodtan vehető telefon!
bladesks007 ott 225*1,27*226+1500, tehát 66000 forintért vetted, mi 55 körül vesszük.
-
diegho
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #67646 üzenetére
Régebben középen vásároltam mindent, idén már nem, de mivel Erste bank elment innen és nincs időm bemenni, ezért ez így marad.
-
diegho
nagyúr
Az X1 PRO magyarítást hogyan lehetne véghezvinni?
-
diegho
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #67636 üzenetére
Most jött a W200S, de már sokszor leírtam, hogy euexp1 lenovo, zte, huawei, samsung, iphone kivételével mindenre van!
-
diegho
nagyúr
Akksi tapasztalatok: éjjel az Umi 2%-ot, a THL 0%-ot, az Iocean 1%-ot merült.
UMI hangminőség rendben, térerő oké, wifi szintén.
-
diegho
nagyúr
Összköltség, erre még az itthoni nagyjából 2k posta megy rá, tehát legrosszabb esetben is 57-ben megáll. Ha olyan rendeli, aki tud olcsón futározni, akkor olcsóbb, vagy az árfolyam esik kicsit, akkor még talán 55-ben is megállhat postázva.
Közben kiderült, hogy tegnap úgy fényképezgettem, hogy az iocean-en és a thl-en rajta volt a kameravédő fólia
-
diegho
nagyúr
Ha már ennyien akarnak T11-et, rendeljünk már mixeshop-ról 4db-ot, úgy nagyon olcsóra jön ki, konkrétan: 948.35$ a 4db, ami 237$/darab, vagyis 230-al számolva 54500 pénz.
Mivel az iocean kiesett ma jobban átnézem az Umi-t és kutatok hibák után, gondolom az érdekel jobban mindenkit. W200S-ről már rengeteg tapasztalat és teszt van.
-
diegho
nagyúr
válasz
blueye #67619 üzenetére
Én a T11-et nézegetem nagyon, talán az lesz az állandó.
Sokadik bekapcsolásra nem factory mód indult el, hanem egy iocean logó villog nekem a kijelzőn kb 1 perce, hagyom még kicsit, hátha csinál valamit, bár a hangerő le gomb tuti nem működik, mert factory módban sem csinál rá semmit.
-
diegho
nagyúr
válasz
blueye #67613 üzenetére
Keresem a nekem tökéleteset, megveszem mindet a mixeshop-ról 3-4-5 darabonként 2 heti rendelésekkel és amelyik tetszik, az marad nekem, de amíg nem volt nálam az összes, nem tudom eldönteni melyik a legjobb számomra.
Közben megnéztem az iocean-t 1 óra akksi kivétel után. Biztos a kapcsoló hibás, mert felfelé hangerő gombra is elkezd lefelé mozogni a kijelölés, hangerő le gombra pedig semmit nem is reagál.
-
diegho
nagyúr
válasz
blueye #67607 üzenetére
Szerintem egy nőnek másfél másodperc után el kell döntenie, hogy valami tetszik neki, vagy nem, konkrétan kézbe vette őket és azt mondta, hogy a W200S hátlapja nagyon szar és a telefon is ronda, ezzel le is tudta. Nem nőknek való, ettől még jó telefon.
Update. Úgy néz ki kifogtam az első hibás telefont, sajnos reggel képernyő feloldásnál az Iocean-nál azt tapasztaltam, hogy önálló életre kelt a hangerő gomb. Akksi kivétel után már nem tudom bekapcsolni a telót, mert a factory módba lép be és ott folyamatosan lefelé mozog a kijelölés, gondolom a hangerő le lehetett hibás. A gomb nincs beragadva, tehát kapcsoló hiba lesz. Ettől még a telefont mindenkinek ajánlom, mert szuper, jövő héten vissza is küldöm.
-
diegho
nagyúr
Én nem érzem annak. Párom most jött megnézni a telókat és azt mondta a THL egy fos, az Iocean elmegy, az Umi nagyon jó, főleg a hátlapja. gyors fos minőségű videó a hátlapról igen a hátlapja nem sima, hanem recés, a videó végén hanggal hallani is ahogy "megkaparom".
-
diegho
nagyúr
Umi-n tökéletesen lehet játszani a temple run2-t.
-
diegho
nagyúr
Jönnek majd még iocean képek, legyen elég annyi, hogy ez veri az inew-t!!!
-
diegho
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #67569 üzenetére
Este rakok rá temple run-t, most gyerekfürdetés.
-
diegho
nagyúr
válasz
Dominó85 #67564 üzenetére
Én úgy tudom az iocean is valamelyik nagy brand kameráját használja. A szoftvere nem is tudom mire hajaz, van benne miui, ios. Van rajta pár kínai app, de ezeket gyorsan le lehet kapkodni. A négymagosok 17040 a THL 27300 pontot hoz antutuban. Toltam rájuk egy Pharell- Happy-t, mindegyik jól szól.
-
diegho
nagyúr
válasz
tozso76 #67562 üzenetére
Holnapra lesz konkrét véleményem róla, az biztos, hogy a szoftvere még nem tökéletes, szerintem lesz rá frissítés. Magyar nyelv nincs, de ez megoldható. Megdöbbentően jó az anyagminősége, hihetetlen jól össze van rakva, jó a fogása, pofátlanul olcsó, a kamera egész korrekt. Mondjuk ki, ha nem találok benne komoly hibát, akkor best buy.
(halkan jegyzem meg eladó lesz mindhárom)
-
diegho
nagyúr
Ígéretemhez hűen hétvégén újra tesztelek:
THL W200S, Umi X1 Pro, Iocean X7 HD
Első benyomások.
Az UMI-t bontottam ki és wow! Kivettem és meglepett, nem kicsit, nagyon! Nem nyöszörög, nem recseg, teljesen masszív, minőségérzetet ad minden téren. Bekapcsolva a képe gyönyörű, rögtön fényképeztem is vele, képek hamarosan. A gombok világítanak... óriási pozitív meglepetés, ez így elsőre sokkal jobban egyben van, mint az inew v3, értsd SOKKAL!
Második volt az Iocean. Kibontva a hátlap kicsit nyöszög, olyan inew feeling, bekapcsolva egy nem stock droid fogadott, a képe szép, az ikonok át vannak dolgozva, elég jó a design, természetesen ezzel is lesznek képek. A gombok nem világítanak, de fehérre vannak festve és félhomályban is nagyon jól látszanak, igazi design telefon ez.
Harmadik a Thl. A hátlapot úgy kell baltával levágni róla, annyira illeszkedik, de nem olyan masszív, mint az UMI, ha kicsit erősebben fogom meg nagyon picit nyöszörög. A képe a legszebb a három közül, de alig van különbség. Ezzel is lesznek képek. Gombok világítanak, ez egy elég elegáns telefon szerintem.
Nos bevezetőül ennyit, hétvégén lesz több teszt.
-
diegho
nagyúr
Jiayu G3C magyarítása megoldható? Az a 3000-es akksi eléggé vonzó.
-
-
diegho
nagyúr
Az senkit nem fog érdekelni, hogy a postázó cég magyar, üzbég, vagy kazah, a feladás helye kína, tehát nem eu tagállam, innentől áfa van! Az áfa a postaköltségre is rámegy, szóval az még extra költség.
CineDOG1 teljesen mindegy, hogy van, vagy nincs, DHL-el sokkal drágább, egy drága telefonnál akár 15 ezer is lehet a különbség mixeshop-hoz képest, sőt ők akár hetekkel előbb is meghozzák, nekem rendeléstől számított 11. napon megjöttek a telefonok, másnak meg 20 napig volt itthon a vám előtt a csomagja..
-
diegho
nagyúr
Áfa 27%, vám 2.5% és 1500ft kezelési költség. Magyarul nagyjából 60ezer forintért tudod megvenni, ha szerencséd van, akkor 8 nap alatt megkapod, de gyakran a vámolás is napokba, sőt akár hetekbe telik. Még mindig jobbnak látom a mixeshop-os euexp1 legalább 2 telefonos vásárlást, bár 200$-nál már 1 telefon is olcsóbban jön ki, mint máshonnan, pláne a W200S, ami 185$ ott.
-
diegho
nagyúr
Melyik külföldi fórumokon lehet a legtöbbet olvasni az újabb telókról?
-
diegho
nagyúr
Erről mit tudunk azon kívül, hogy 8 magos 155$-ért? Haipai A9592
-
diegho
nagyúr
válasz
gipsztigris #67001 üzenetére
Nem romlik el, de ha alig többért van HD, akkor miért venné a qHD-t?
-
diegho
nagyúr
Elephone P9 Water-t vett már valaki? 200$-ért 2/16GB, 5" HD, világítanak a gombok, vékony, etotalk szerint az elephone nagyjából THL színvonal. Én nagyon elgondolkodtam egy rendelésen.
-
diegho
nagyúr
válasz
szili.tamas1 #66892 üzenetére
Várjatok kicsit, amíg az UMI X1pro-k megérkeznek és lesz velük tapasztalat a fórumon, az fehérben szerintem tipikus csajos telefon lesz.
-
diegho
nagyúr
UMI X1pro-val van valakinek személyes tapasztalata? Nagyon olcsó lett.
-
diegho
nagyúr
Írt a mixeshop, huawei, lenovo, zte, iphone, Samsung kivételével minden megy euexp1-el!
-
diegho
nagyúr
Akinek olcsó 8 magos kell lehet érdemes várni a 6592M-es telókra, Lenovo A850+ már kapható 180$-ért, de gondolom 1 hónapon belül lesz még több is.
-
diegho
nagyúr
Jiayu G4C jött már valakinek?
-
diegho
nagyúr
Mixeshop elküldi a THL telókat euexp1-el, vagy az is brandnek számít?
-
diegho
nagyúr
válasz
Laza... #66189 üzenetére
Már megbocsáss, de a mi a jobb? Nem segíteni abban, amihez nem értek, vagy félrevezetni? Én nem értek a kijelzőcseréhez, ezért nem is próbálok meg senkit félrevezetni, te még annyit sem értesz hozzá, de azért megpróbálod félrevezetni. Igen ez a magyar virtus... mindenbe beleokoskodunk teljesen mindegy, hogy értünk hozzá, vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 16 pro független.
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest