Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
válasz
hungobungo
üzenetére
Ígí csináltam és semmi,ugyanazt írja ki,hogy nem kompatibilis :-(
-
berigazek
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Úgy is kipróbáltam és semmi :-(
Ilyennel még nem találkoztam...alázógyík!
Úgy is próbáltam akksi nélkül és csak az eszközkezelőben települt,volt látható az Android készülék,de sárga felkiáltójellel,onnan is próbáltam az Illesztőprogram frissítést,megadva a mappát és a Win 7 64 bit drivert,de minig ugyanazt írja ki egy buborékben középen,hogy nem kompatibilis a driver az OP rendszerrel,napkat szenvedtem vele...
Ha valakinek van még egyébb ötlete szívesen fogadnám? -
berigazek
őstag
válasz
hungobungo
üzenetére
Máshol nincs meg a zp 200 firmware-ja?
Amúgy amint írtam még a kapcsolatot sem tudom létrehozni,mert a driver nem települ fel :-( -
berigazek
őstag
válasz
hungobungo
üzenetére
Kétszer is megírtam itt,de nem válaszolt senkisem:-(
Nem tudom a preloader drivereket telepíteni mappából és sehogyan sem,mert telepítéskor a Win 7 64 bit-es OP rendszerem kiírja,hogy a driver nem megfelelő az OP rendszerhez és így nem is tudom összecsatlakoztatni a ZP200-ast a PC-vel,pedig a mappában a Win 7 64 bit-es DRIVER benne van és nem látja,nem települ,egy készülékemmel sem volt ilyen gond:-(
ROOT-oltam a V9 progival ami rajta van a honlapon.Bármit nyomkodok ezen a zopo oldalon,nem tölti le a firmware frissitést,ha a zöld ikonra,semmire...lehet,hogy előtte regisztrálni kell?
-
berigazek
őstag
válasz
hungobungo
üzenetére
Nem gyárkapuban vettem,hanem komoly eladótól,ahonnan szoktam vásárolni mindig és gyárilag is 2.3.6.-os Android van rajta,nem piszkáltam még!
Amúgy minden este felteszem a töltőre,reggel leveszem és 100% a töltés,5 perc múlva már 88% és utána rohamosan megy lefelé :-( -
berigazek
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Angol oldalt nem tudsz véletlenül? :-) Kínai nyelven csak köszönni tudok :-)
Pedig hasznos leírás is van róla... -
berigazek
őstag
G3-at csak lefoglalozni,megrendelni lehet,én most ,,állok" sorban egy helyen,ahol 189,-USD adják majd aug.1-étől...
Nekem azért nekem kell,mert kicsi a képernyője és nem teljesen fekete!!259,-USD -ért van és vehető rögtön egy helyen,de éppen ezért ilyen magas az ár ott,mert csak náluk kapható!!
-
berigazek
őstag
válasz
hungobungo
üzenetére
Ez jól mutat...igazából ugyanezekkel a paraméterekkel,de 5,3" képernyős kellene nekem a szemeim miatt!
Megvárom a HAIPAI X 710d-t MTK 6577,kipróbálom és utána,ha nem jó veszek másikat... -
berigazek
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Akkor sem kerek,mert nem szabályosan megy le a fogyi :-(
Csak nagyot ugrálva és SEMMI progi nincs rajta csak a GYÁRI! -
berigazek
őstag
válasz
hungobungo
üzenetére
Manuálisan kapcsolom ki a képernyő háttérvilágítást,SOHA nem megy a W-Fi,Bluetooth,GPS,semmi,mondom semmi...
Ja és leveszem a töltőről,amikor egész éjjel töltött,akkor 100%-os a töltés és 5 perc múlva megnézem addig se hívás,semmi képernyőbekapcsolás és leesik 88%-ra a töltöttség,és így óránként 10-15-20"-al megy lejebb és semmi használat!!!
Eredeti gyári akksi,ja és vettem még egy EREDETI gyári akksit és azzal is ugyanezt csinálja :-(
Én a készülék software-ra tippelek,2 akksival is ugyanazt csinálja...:-(Ja igen 2 SIM van benne,de akkor sem normális ez!
Ja és volt egy egyszerű 2 SIM-es Samsungom,Wi-Fi,stb és annak 10 nap volt éjjel nappal a Stand By ideje!!! -
berigazek
őstag
válasz
NivoSzaki
üzenetére
Ha már ,,itt" tartunk .... :-)
Mit szólsz a Haipai X 710 d 5,3" MTK 6577 készülékhez?Csak azért cseréltem le a ZOPO ZP200-ast,(pedig ez ott a szeren,1 hónapja nyüstölöm és semmi probléma vele,csak annyi,hogy az akksija 1 napos!)mert ennek nagyobb a képernyője,tudod a szemeim....már nem olyanok,mint fiatal koromban :-( -
berigazek
őstag
válasz
hungobungo
üzenetére
Sejtettem,már a nevében is benne van.... :-)
-
berigazek
őstag
válasz
hungobungo
üzenetére
Na ja....sok ugyanolyan telefon van aminek más és más az elnevezése... :-)
-
berigazek
őstag
válasz
hungobungo
üzenetére
Tényleg szép :-)
Milyen típus is ez? -
berigazek
őstag
válasz
cipofuzo87
üzenetére
:-)
-
berigazek
őstag
Aztán lehet,hogy nincs is nagy gond...
Nézd át,azt,hogy az Automata KI és Be időzítő nincs-e bekapcsolva és ezért nem enged fel a Hálózatra vagy esetleg Repülőgép Üzemmód,stb...vagy progi amit feltettél..néha azok is furcsán viselkednek :-(
Ellenőrizzél mindent le!
Mert azt mondtad,hogy először progikat tettél fel....lehet,,ott van a kutya elásva"... :-( -
berigazek
őstag
válasz
hungobungo
üzenetére
Nem minden oldal nyítható meg,letiltja az itteni SZABÁLYZAT :-(
-
berigazek
őstag
Úgy is próbáltam...most néztem az XDA Developers-en,hogy az egyik tag egy progival kitörölte a PC-ről az összes illesztőprogit és úgy szűzen próbálta utána,újratelepítve a drivert és sikerült...
UI:A videót sajna nem tudtam megnézni,mert nem engedélyezett Németországban,de azért köszönöm szépen.Esetleg más ötlet....
Nekem sehogy nem akar összejönni :-( -
berigazek
őstag
Uraim!
Ilyennel még nem találkoztam,pedig sok éve PDA-zom és frissítek ROM-okat...:-(
a Windows 7 64 bit-es OP Rendszerem van fent a laptopomon,de nem sikerül összehoznom és telepíteni a Zopo ZP200 drivereit,hogy lássa a PC:-(
Pedig a mappából a Win 7 64 bites .inf fájl helyét megadom az Illesztőprogram telepítésekor az Eszközkezelőben és mindig azt írja ki,hogy bizonyosodjak meg róla,hogy jó-e a driver az OP rendszeremhez.
Pedig szerintem a jó driverrel próbálkozom,mást nem találok a neten....:-(
Csak merevlemezként látja a Zopo ZP200-ast,adatokat tudok másolni oda-vissza,de USB Debbuging is be van kapcsolva a Zopo-ban.
Valami ötletetek van-e,mert már egész éjjel szenvedtem ezzel :-( ?
Válaszaitokat szívesen várom.Ha tudtok segítsetek nekem.A Flash Toollal csak a fölösleges kínai alkalmazásokat szeretném kivenni a Zopo ZP 200-ból. -
berigazek
őstag
válasz
freestyler8
üzenetére
Igen,ez MO-ra is értendő,de írhatsz e-mailt is készségesen válaszolnak kérdéseidre :-) (a VÁM-ra is adnak kedvező megoldást,ők tudják :-) )
-
berigazek
őstag
válasz
fi:zi'k
üzenetére
A ,,buktatót" még senki nem ismeri mivel még nem elérhető....azaz nem tudom meg
venni még,mert nincs raktáron... :-(
Amúgy nekem is tetszik,de nem szeretnék megint ,,az első fecske lenni mindenben",mert ráfáéztam mindenre..
Az elején még SEMMI sem kiforrt...ha érted,hogy mit szeretnék mondani....:-(
Semmi sem tökéletes... :-( -
berigazek
őstag
Köszönöm szépen a választ :-)
A progit letöltöttem,de még nem telepítettem és nem használtam...
Egyszerű vagy bonyolúlt a használata,esetleg felmerülhetnek olyan dolgok,hogy elcseszhetem a telefont? :-(
Csak gyomlálni akarom a fölösleges nyelveket és progikat,semmi mást!
Üdv, -
berigazek
őstag
válasz
hungobungo
üzenetére
Uraim!!
Ha valamit vesztek HK-ból vagy CH-ból vagy bárhonnan egyezzetek meg az eladóval,hogy ŐK állják a VÁM-ot és ŐK jelentik be és nem TE ....13 óra alatt 23,-USD -ért nálatok van az áru!!!,,Hát a DHL az nem a honkongi posta!"
Nem olvastad figyelmesen....mindenütt van DHL.... :-)
-
berigazek
őstag
válasz
osztraksajt
üzenetére
A CIB,azaz az ,,Év Bankja" baszott ki a legjobban velem.... :-( (nem akarom részletezni,hogy miért... :-( )
(Van ennél rosszabb is,amikor valaki visszautal neked pénzt a PayPal-on és rosszabb az árfolyam,mint amikor vásároltál+jönnek rá a járulékos,jóváírásos költségek :-( )
-
-
berigazek
őstag
Nekem 4 éve van PayPal számlám és 3 kártya aktíválva+a PayPal számlámom is van kp-m,de visszaélés nem történt,azaz megbízható és Biztosítva van :-) Többet nem emelnek le áru vásárláskor.A világon 4 kontinensről vásároltam és emelem kalapom az eladók előtt!!!
PayPal teljesen megbízható!:-)
És e-bay ugyszintén vagy akár más is,de most nem sorolnám itt fel!!! -
berigazek
őstag
válasz
ktamas55
üzenetére
Nagyon jó kolléga:-) Megnézheted a képet,amit feltöltöttem és amit a ZP200-al készítettem.Jó a HD videó is,csak a felvett hang egy kissé halk.
HDMI kábellel a plazma TV-n bármit meglehet nézni,jó minőségben.
Soha nem fagyott le,egyszerre a SIM tökéletesen mükszik,sok funkció van benne,ami hasznos.
Nagy hátrány az akksi :-(
2 napot Stand By-ban kibír,de csak akkor,ha nem beszélek semmit és nem csesztetem!
Skype nagyon jól müxik rajta,előlapi és hátlapi kamerával ugyszintén,hang oda-vissza,nem szakadozik,szép a képernyő,gyors a net és nem fagy le.
iGO és Sygic,stb,jól müködik pontosan.... :-)
Ha van kérdésed válaszolok szívesen.
ROOT-oltam ,de nem használom ki a Superuser adottságait.
10-es skálán én 8-ast adnék neki!!!! :-) -
berigazek
őstag
válasz
GaborJanos
üzenetére
Automatikusan kellett volna felismernie,mint Pebdrive-ot,csak ROM cseréhez és Flasheléshez kell drivert feltenni!
Ja és a PDA-ban átkapcsolni,hogy PC vagy USB..... -
berigazek
őstag
válasz
cipofuzo87
üzenetére
Itt és mindenütt írja,hogy Dual Core-os!
http://www.zopomobileshop.com/en/12-zopo-zp200-mtk6575-3d-android-dualsim-smartphone.html -
berigazek
őstag
válasz
cipofuzo87
üzenetére
Kétmagosat írnak!
És nekem gyakran lefagyott és lelassúlt még szűzen is a SGS2... :-( -
berigazek
őstag
válasz
nonsense
üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a hozzászólásokat.Csak annyit,hogy régebben nagy Nokia Kommunikátoros voltam,utána Sony Ericsson P sorozat,HP 6515.Utána lettem Samsungos és most 3 hete Zopo ZP200 felhasználó,amit NEM bántam meg :-)
Mindent tud amit tudnia kell!
Nagyon ,de nagyon fejlett a Bluetooth menüje,gyors a kétmagos procinak köszönhetően.A Samsung Galaxs S2 NEM volt ilyen gyors,hiddjétek el.
Nagyon szép képet készít,majd egyet fel is töltök ide,ha megengedik...
Egy hiányossága van,a felvett videó remek,de csak 30 percet lehet felvenni folyamatosan és a videó hangja nagyon halk,de remélem,hogy ezt kiküszöböli a Firmware frissítés.
Ja és az akksija nekem és mindenkinek 18-20 óra után lemerül.Nekem 48 órát bírt ki,Stand By módban és úgy,hogy nagyon keveset használtam :-(
Azt vettem észre,hogy,ha leveszem a töltőről 100%-os a töltöttsége és 5 percen belül lemegy 86 %-ra :-(
Két akksinál is ugyanezt tapasztaltam.
A HDMI kábel valamiért nem kommunikál,lehet,hogy ROOT-oltam és elcsesztem valamit,nem tudom.
Van hozzá már nagyon jó szilicon tok,ami mindentől megvédi a készüléket :-)
A neten bővebbet olvashattok róla,nekem ezek a rossz tapasztalataim,de nézve a jó oldalát,megéri azt a 68-70 ezer forintot!
16 óra alatt Hong-Kongból a DHL hazahozta 23,-USD-ért :-) Le a kalappal,de már MO-n is lehet kapni 2 cégnél!
Még egy zavaró dolog,hogy helyet foglal a készülékben a sok kínai alkalmazás és nyelv,de ezt is ki lehet gyomlálni belőle a Flash Toolal.
Én félek valahogy neki állni új ROM-ot feltenni rá,félek,hogy elcseszem... :-(
Amúgy nem is tudok lelket csiholni bele,hogy a PC-m lássa,azaz CSAK merevlemezként tudom látni.
Kérdezzetek és válaszolok majd nektek.
Üdvözlettel! -
berigazek
őstag
Tisztelt Kollégák!
Nem vagyok kezdő Dual SIM-es és maga okostelefon felhasználó,de mégis segítséget kérnék tőletek.Ha tudtok segítsetek kérlek szépen.
Nekem 1 hónapja egy ZOPO ZP200-asom van,amit nagyon szeretek,rendeltem utólag hozzá egy HDMI kábelt és nem müködik,azaz nem ,,látja TV-t és fordítva" :-(
A Settings (Beállításokban) nem kell különös képpen semmit sem bállítani,automatikusan felkéne ismerje.
Leht,hogy ROOT-oltam és ez ,,nem tetszett" neki vagy kitöröltem véletlenül valami fájlt,mert a HDMI Menüje is halvány,nem enged belépni a HDMI Settings-be....
Ja ...és még egy dolog
SB adatkábellel sem ,,látom" ,azaz nem tudom PC-el összekötni,mert a drivereket sem lehet feltenni a Windows 7 64 bit-re...vagy én lennék ennyire béna?? :-(
Tanácsokat várok!
Nem szeretném feltenni az Android 4.0 verziójú firmware-t,mert még nem tökéletes,de friisiteni szeretném,azaz a gyárit a 2.3.6-sat visszatenni (mert lehet,hogy sérült!!!) hátha ez megoldaná a problémáimat...honnan tudnám letölteni,annyit vadászom és mégsem találom :-(
Ha megtalálnám talán akkor sem tudnám otthon frissiteni,mert nem kommunikál a PC-el CSAK merevlemezként tudok írni rá!!
Várom hsz-kat.
Tisztelettel,
József!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Milyen routert?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Samsung kuponkunyeráló
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- Linux kezdőknek
- Háztartási gépek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
SB adatkábellel sem ,,látom" ,azaz nem tudom PC-el összekötni,mert a drivereket sem lehet feltenni a Windows 7 64 bit-re...vagy én lennék ennyire béna?? :-(