- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomcsirke
aktív tag
mixeshop.com-mal tapasztalatok, megbízhatóság, gariztatás terén? A három közül az egyik esélyes, a Huawei G600 még mindig náluk a legolcsóbb.
-
Atomcsirke
aktív tag
Urak, azt hiszem, a kamerákat már unalomig kitárgyaltuk. Van pár tűrhető darab ezek közt a duálszim csájnafónok között - pl. a ZTE V987-ben - de a többség messze alulmúlja bármelyik óccó' kompakt teljesítményét 20k HUF magasságában.
Na de mi a helyzet a hanggal? Nem, a kihangosítás rég nem érdekel, mindössze csak annyit várok el, hogy legalább fülessel hozza egy W8xx - 9xx sorozatú Sony-Ericsson vagy egy Nokia N95 szintjét! -
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
szpali #42845 üzenetére
Azt hiszem, átérzem a problémádat. Az egyik kunszt, amit a nevesebb gyártók jobban tudnak az, hogy adott kijelzőméret köré jóval kompaktabb cuccost építenek. A kínaiak valahol úgy vannak, mint anno az oroszok. Van anyag bőven, olcsó is, minek spóroljanak pár grammot, vagy millimétert?
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
instantwater #42722 üzenetére
Szakadjunk el a földrajzi lokációtól, meg hogy a főváros reprezentálja az országot. Ha valakinek az itthoni "netes SIM" szolgáltatója több frekvenciasávon is nyomatja a 3G-t, és az illető munkája, tanulmányai, etc. miatt szanaszét kóborol az országban, tényleg nem mindegy, ha mondjuk a céges CRM-et EDGE-en éred-e el, vagy kicsit nagyobb sebességgel. De fordítok a dolgon, ahol épp most vagyok, 100 km-en belül nincs LTE, még nyomokban sem. Miért ne érdekelhetne a kinézett teló LTE-képessége, elvégre a kütyü - velem együtt - mobil?!
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
alexw801 #42673 üzenetére
Szerintem, ha egy oldal neve ÁÁÁÁJ-KLÓÓÓN, akkor botorság azt hinni, hogy eredeti, márkás telefonokat árulnak, a normál piaci áruk töredékéért, pláne, hogy ők maguk sem állítanak ilyet. Gagyinokia meg gagyiájfón, óccsóért. Nincs itt semmi átverés, pláne ha korrektül le is szállítják, amiért fizetsz. De attól a dual SIM-es N9-klón, még nem lesz eredeti Nokia N9, pláne nem dual SIM-es, amit soha nem is gyártottak. Nem, akkor sem, ha rászitázzák.
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
gipsztigris #42640 üzenetére
Ne beszéld le!
Kb. három naponta ráizgul valaki, én is beírtam ide már vagy 3x, hogy a legtöbb spec szerint WCDMA 3G-t nem támogat, lévén a China Mobile-al közösen, az ő TD-SCDMA-jukra fejlesztették. A China Mobile-é kb. a 70%-a a kínai mobilpiacnak, ergo röhögve megéri bármelyik cégnek akár kizárólag az ő hálózatukra gyártani készüléket, hisz így is simán milliós eladásokkal számolhat.
Vegye meg innét valaki, akinek amúgy is mindegy a mobilnet, mert ő csak wifit használ, oszt' írja be a topicba a tapasztalatait. Ő is boldog lesz, mert meg van álmai telója, nekünk meg lesz biztos információnk, ingyé'!
Nem rossz kis készülék, alighanem rendesen össze is lesz rakva, de nekem pont a 3G miatt kell kell dual SIM-es masina. Nincs az a külcsín/belbecs, amiért megvennék egy "China only" 3G-s modellt.
-
Atomcsirke
aktív tag
Szerintem:
1. Alighanem (szándékos?) elírás
2. Netán valami nagyon belpiacos cucc
3. De az is lehet, hogy egy Chingqunghwang 007-re fröccsöntöttek egy HUAWEI feliratos hátlapot, és mókoltak egy kicsit az oprendszerben is. Minimum 1.000 darabos rendelés esetén akár "GIPSZJAKAB"-bal is feliratoznák...Ennyiért amúgy, ha tisztességes komponensekből állna, a felirat szerinti gyártótól eredeztetve, még lehet, hogy az anti-tepsifon vonalasoknak (beleértve jómagamat is) egy vállalható igásló lehetne belőle.
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
cappa72 #41912 üzenetére
Hmmm-hmmm, mintha a linkednél valami inkonzisztenciát érzékelnék a hozzászólások struktúrájában, vagy valami ilyesmi...
Szerintem hagyjuk magunkat megvesztegetni az Eppl által, 150 dolcsis, duálszimes ájfónötösökkel, mindeki írjon ide róla egy dicshimnuszt, oszt zárjuk be ezt a topikot, mert az jó!
-
Atomcsirke
aktív tag
-
Atomcsirke
aktív tag
-
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
Atomcsirke #41704 üzenetére
p.s. 2 a "5.0" "miezmár, féltégla?" reloaded! Tenyérben LG-hez hasonló, kényelmetlen forma, semmi szín alatt nem kéne." az a Sony Xperia Z akart lenni ...
-
Atomcsirke
aktív tag
ps. Kimaradt:
5" - Evolve FX520 - ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, EZ MÁR BÜNTET!
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
Krinyo #41542 üzenetére
Nakérem, nekem ma rohangálós napom volt Nagyfaluban - nem, nem Degec, hanem a másik
- és több bemutatóteremben, MediaMarktban is volt alkalmam telefonokat buzerálni.
Amit eddig is gyanítottam, hogy nemhogy a kijelzőméret alapján, de a készülék fizikai méreteinek birtokában sem lehet "papíron" eldönteni, hogy az adott készülék mennyire fog passzolni a kezünkbe. A forma kib***ott sokat számít, ergonómia, naugye...
Közepes méretű manccsal rendelkezek - arasz 19.5 cm - és nem túl hosszúak az ujjaim sem. A telefonok próbálgatása közben az jött le, hogy a 4"-os kijelzők a szememnek nem jönnek be, az optimális kijelzőméret vizuálisan valahol 4.3" - 4.5" körül kezdődik. Viszont a 4.5"-4.7"-os kijelzőkkel szerelt készülékek házméreteinél van a vízválasztó, az a méretbeli határ, amit normálisan, fogásváltások nélkül még tudok kezelni az ujjaimmal.
A mai lista, készülékekre lebontva, valahogy így nézett ki:
4" Nokia 520, Huawei Y300 - fogásra OK, de ennél azért nagyobb kéne
4.3" ZTE Grand X - na, alakulgat a kijelző is, fogás továbbra is OK
4.5" Huawei G510, Nokia 820 - meleg, meleg!
4.5" Nokia 920 Hát, ez már böszmésedik, határeset. nem nagy, inkább a súlya miatt kényelmetlen
4.7" HTC ONE, Samsung S3 - jé ez mekkora kijelző, de valahogy még normálisan tudom kezelni?!
4.7 LG L9 - miezmár, féltégla? töri a tenyerem, dizájner-team élete végéig csak ezt használja, büntetésképp...
5.0" Samsung S4 - formára, méretre S3, de valami árulás van, nem érem át normálisan a kijelzőt, ez már nekem nagy.
5.0" "miezmár, féltégla?" reloaded! Tenyérben LG-hez hasonló, kényelmetlen forma, semmi szín alatt nem kéne.
Szóval nem (csak) a méret a lényeg, tessék megtanulni!
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
fateless #41529 üzenetére
A városi legendák szerint stabilabb GPS miatt kacsintgatok a Qualcomm-vonal fele, bár a ZTE V987 - tepsi és MTK-s mivolta ellenére
- is elgondolkodtatott.
Gyanúm szerint ezen közhiedelem kialakulásában a slendrián hardver-összeszerelés, és az ilyen-olyan GPS trackereket mókoló fejlesztők inkább ludasak,mint maga a SoC...
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
Segnior_Barthez #41498 üzenetére
A magyar panziók árai felfele, a kínai telefonok árai meg lefele mozogtak az elmúlt pár évben, ezt azért kalkuláld be! Meg tudod, virág, vacsora, pezsgő, satöbbi... Szóval lehet, hogy mégiscsak a telefon a költséghatékonyabb!
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
instantwater #41475 üzenetére
Egészen pontosan ugyanezt, beleértve a gyenge akkut is, bár RAM-ban ott figyel +2 GB. Na meg azért mégis csak ZTE, és nem valami söripari alapanyag...
-
Atomcsirke
aktív tag
Jól sejtem, hogy ez a "jóárasított", antelife-os Amoi N850 1:1-ben egy 828-as?
-
Atomcsirke
aktív tag
És íme, egy újabb FHD-s fantomtelefon, relatíve kis akkuval: Jiayu S1
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
vegyszer #41009 üzenetére
Amúgy ebben a beharangozóban szintén valami olyasmit szellőztetnek, hogy képes lesz "európai háromgére" is.
Ami viszont elszomorít, az ez: Unfortunately the Xiaomi Hongmi is highly unlikely to leave China.
Hajj, pedig erősen "musthave"-gyanús kis cucc, remélem, ha kikerül nemzetközi értékesítésbe, nem kapnak vérszemet a kereskedők...
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
Krinyo #41001 üzenetére
Igen, ezért is gondolkodom egy Qualcomm-os készüléken, legalább le lehetne ellenőrizni ezeket a sanda gyanúkat, de egyelőre nem találtam besztbájt az aktuális kínálatban. Ami van, az főleg Huawei, esetleg Lenovo, és többnyire mind 512 MB RAM-os, vagy valami más hendikepje van.
-
Atomcsirke
aktív tag
Valaki nem botlott bele ebbe a készülékbe a csájníz díler elvtársaknál:
Itthon vajon melyik LTE-sáv élhet a felsoroltak közül?
G526-L11:
LTE: B3/B7/B20
...
G526-L22:
LTE: B3/B7
...
G526-L33:
LTE: B4/B7Persze ez csak elméleti kérdés, lévén az ország nagy részén stabil 2G sincs ...
p.s. Igen, források egy része szerint dual SIM. Tulajdonképp egy LTE-képes G525, combosabb akksival, és ez utóbbi miatt szemezek vele.
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
instantwater #40772 üzenetére
Szerintem ezen felesleges is törnünk a fejünket, az alapelv az, hogy Magyarországon teljesen legálisan működő, nyereségorientált vállalkozást nem lehet működtetni, pont.
Aki ilyesmibe töri a fejét, éljen az EU adta lehetőségekkel, és a cégét mindenképp Hegyeshalomtól Nyugatra csinálja meg, még akkor is, ha itthon kíván ténykedni.
Ez itt nem az az ország, na...
-
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
instantwater #40479 üzenetére
Csábító, a tepsik közt szinte karcsú, paraméterek fincsik, de valahogy nem találtam a specben, hogy a T-és SoC meg az FHD kijelző mellé mekkora akkut párosítanak, mert ez lehet a gyenge pont, figyelembe véve, hogy a tömege viszont nem túl nagy.
update: minidealen megtaláltam, 2.000 mAh. Hmmm-hmmm...
Ezen meg konkrétan besírtam: "All MTK CHIPS Phones GPS signal strong or weak , depands on the support of local GPS signals."
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
gipsztigris #40468 üzenetére
Hmmm, akkor azért volt égett zsírszag a múltkor anyámnál, a konyhában, mert Szingapúron keresztül rendelt ebédet ...
-
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
instantwater #40463 üzenetére
Mééé, a guglipléjból nem lehet rátőteni Nemzeti 18+ Háromgét?
-
Atomcsirke
aktív tag
Remélem, addigra lesz már valami olyan készülékem, ami feljogosít a részvételre!
Amúgy a 120 dolcsis ZTE-vel majdnem beletrafáltál, a V970-el kezdtem a nézelődést, de sok panaszt olvastam az akku kapacitására, úgyhogy ugrottam egy kategóriát. Most a V987-et nézegetem, annak csak a méretétől tartok kicsit, minden más klappol, a kamera kiváltképp.
-
Atomcsirke
aktív tag
A Honor+ az a U8950, aka. G600. Nézd már meg a dátumot a cikkben...
-
Atomcsirke
aktív tag
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
Cyborg #40420 üzenetére
Gratula! Én a Honor +-on (G600) rágódok egy ideje, hacsak nem csábulok el, a mérethatárokat feszegetve, egy V987-re!
Néztem, van MTK6589-es, dualos, 5"-osuk is, G700 néven, de cseppet szélesnek, na meg drágának is tűnik.
Naja, mindegyik csájnafón valahol kompromisszum...
-
Atomcsirke
aktív tag
Van szerencsém ingázni Bp-Dombóvár-Gyékényes vonalon.
Dombóvár, Kaposvár van 3G, kisebb településeken 2G is csak elvétve, by rózsaszínszolgátató ...
Szóval Pest az más világ, ebből a szempontból is. -
Atomcsirke
aktív tag
Értem én, tehát nem tréfli, kössz a zinfót!
Mondjuk hogy ez mi a cikornyás istennyila, nem vágom! Illetve a szavak jelentése világos, de ilyesmiről még nem hallottam...
"
Model ROOT Need Unlock Password,So We Have To Take 2-3days to Apply to The Password In HUAWEI Website.So For These Phones, If You Choose Rooted ,Shipping Have To Delay 2-3Days(Except Weekends).
Need Password Device300, G510,G600/U8950D, G330D/U8825D
Apply Password Website:http://www.huaweidevice.com/cn/servicePolicy.do?method=toApplyUnlock
" -
Atomcsirke
aktív tag
Amúgy ez a http://www.mixeshop.com milyen kóserségi fokú beszerzési forrás? Eddig még nem botlottam beléjük.
-
Atomcsirke
aktív tag
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #40319 üzenetére
Perszehogybátran, gyáva ember nem ajánlgat, mert fél, hogy k*vára megkergetik, ha nem jön be a tippje!
-
Atomcsirke
aktív tag
http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14801-huawei-u8950d-g600-dual-core-ips.html
Kezdek elbizonytalanodni, a wikipedia szerint a dual SIM-es G600 az "China only" modell, viszont az adatok alapján WCDMA, és nem TD-SCDMA. Akkor meg mitől belpiacos modell?
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
b0bcat #40123 üzenetére
A gépelési pontosság igazán nyomós érv, ha sokat e-mailezel, ezért törekszem én is a még kezelhető legnagyobb kijelző-átlóra.
Nálam a 4.3" az, amin már normálisan tudok "gépelni", viszont az 5"-os, vagy annál nagyobb kijelzőket nem igazán lehet 70 mm körüli ház-átmérőbe implementálni, úgyhogy a kompromisszum valahol a 4.5-4.8" körül van.
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
DJGABI #40179 üzenetére
20 centis arasz, ergo a probléma is, dettó. 70 mm szélesség felett minden telefon kényelmetlen.
Szerintem egy telefonnál azért alap, hogy a fő funkcióját - azaz a telefonálást - egy kézzel lehessen üzembiztosan kezelni.
Nem egy cégvezetőt láttam, aki presztízs-okokból megvette a S III-at, majd pár hét múlva újra az E52-esével sunnyogott, mert vezetés közben képtelen volt normálisan kezelni, akár egy hívásindítás erejéig, fél kézzel. -
Atomcsirke
aktív tag
válasz
RVR400 #40175 üzenetére
Két hónapja csak telefonokat buzerálok, és keresem a Nagy Ő-t, szóval soxor!
A "kézreállósági felső érték" nálam a Samsung S3 70.6 mm-e, de ami igazán kényelmes volt, az az Alcatel Idol Ultrája, a maga 68.5 mm-ével. Gyanítom, ott a kényelmi faktorba a vas... vékonysága is belejátszott.
Ami miatt nem akarok a felső érték fölé menni, az, hogy eleve valami hard shell-t akarok a telefonra, ami min. 2-3 mm-t még hozzáad a szélességéhez.
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
b0bcat #40119 üzenetére
Jó, akkor ha jól látom két szavazat a "tablet lájt" kategóriában. Azért érdekelne, ki mire használja az ilyen méretű készülékeket, mert nagyjából a "mobil iroda" kategória alsó határára vadászok. 10"-os tableten lehet dolgozni, de feleslegesnek tartom a 13.3"-as noti mellé. Főleg levelezni, böngészni, meg navigálni kéne, és nem mindig van kedvem notit cipelni, sőt, többnyire felesleges is.
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
alexw801 #40095 üzenetére
Definiálnád nekem az "az új okostelefonos szemlélet" fogalmát, roppant sarkosan, pár szóval?
Pl. "Tepsifonon nézzük a Barátok köztet, mert az jó!" vagy "Kircsi szélesvásznon gémelni a szomszéd ülésen levőkkel blútúton keresztül a hosszú vonatutak alatt!"
Érdekelne, mi a jó az 5"+ kijelzőjű telefonokban, mert az a kategória nekem telefonnak túl nagy, tabletnek, e-book olvasónak kicsi, és erről a kettőről pontosan tudom, mire lehet használni, illetve hogy számomra mire jók.
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
fateless #39642 üzenetére
Lenovo-ban csak azt nem értem, hogy van képe P- és S-sorozatú készülékekbe is még mindig 512MB RAM-ot belegyömöszölni? P700 teljesen jó kis cucc lenne, 1G RAM-mal, az S720 fehérben még hetero hímeknek is vállalható, de könyörgöm, MIÉRT CSAK 512MB RAM VAN BENNE?! Ha mindegyikre rádobna ezért +10 USD-t, mindenki jól járna, ők is, mi is.
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
fateless #39642 üzenetére
A Lenovo-k összeszerelési minősége tényleg korrekt, volt szerencsém Vegyszer polgártárs A820-asát fogdosni, a végén úgy kellett kicsavarnia a kezemből!
Az már az én pechem, hogy túl nagy a kezemhez, szelaví... Sajna tokkal együtt kb. a P770 dimenzióit hozza, ergo nagy szívfájdalmamra kénytelen leszek azt is kipipálni. -
Atomcsirke
aktív tag
Attól "munkagépnek" még lehet jó, én aggályosabbnak tartom egy, a MTK6589-nél kevésbé cizellált energiagazdálkodású négymagost párosítani egy 1600-as akksival...
Mondjuk, ha egy Huawei G526-ost dobnának be ennyiért, azonnal, gondolkodás nélkül!(btw, elvben a G525 utódaként ez is 4 magos lenne, most látom, hogy a specben rosszul van)
-
Atomcsirke
aktív tag
Huawei G600 (Honor+ ?) még senkinél nem fordult meg a T. Topiclakók közül?
Mobilarena tesztet olvastam, annyira nem volt negatív, hogy elriasszon tőle, viszont ott egy büdös szó nem esett a Dual-SIM feature-ről. Vagy én nem ittam még elég kávét, és elkerülte a figyelmem, vatevör ...
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
Rawulf #38360 üzenetére
Gyönyörű, de miért 5", miéééért?!
Ráizgultam a Lenovo P780-ra is, hogy kv*jó, végre itt a négymagos P770, erre látom, hogy 5"-osra hízott, a 4000 mAh-os akksi miatt vastagságban is kicsit ducibb lett, az én átlag "M"-es méretű kezemnek meg 4.5" felett minden az egykezes használat határai feszegeti..
Ha kétkezes "telefonra" vágyok, akkor veszek egy 3G-s, dual SIM-es tabletet, 8-10"-os kijelzővel. Jobb vele böngészni, telefonálni úgy is BT headsettel szoktam, és némiképp korlátozottan ugyan, de a notit is kiváltja munkafronton.
-
Atomcsirke
aktív tag
Minideal.net-re mindenkinek egy MySQL hibaüzenet jön be?
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
instantwater #38168 üzenetére
Én még a HP hx4700-esemhez vettem, de használtam a mostani Nokia 5800-assal, lévén nagyságrendekkel gyorsabb, pontosabb a beépített GPS-énél, csak ugye kicsit macerásabb használni.
-
Atomcsirke
aktív tag
Btw, korábbi kérdésemre, mely szerint MSM8225 / MSM8225Q SOC-os, dual-SIM-es készülékekkel tapasztalat GPS használhatósága terén, valami info?
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
Urby66 #38165 üzenetére
Nekem már szimplán az is elég lenne, ha össze tudnánk szedni, melyek azok az MTK 6589-es készülékek, amik parlagi GPS módban korrektül navigálnak a városban. Évek óta gondolkodom azon, hogy meg kéne szabadulni a jó öreg Nokia LD-3W-től, de mindig vannak olyan krízishelyzetek, amikor intenzív szentségelés közepette elő kell rángatni a dobozából...
-
Atomcsirke
aktív tag
Kérdés: Ez a "nem látja a GPS a műholdakat a MobileUncle Tools-os mókolás nélkül" csak az MTK-chipsetes, dual-SIM-es készülékek sajátja? Netán szimplán csak ekkora a szórás az összeszerelésnél, és minden 300 dollár alatti kínai telefonnál előjöhet, hogy Vej bal lábbal kelt aznap, és nem húzott meg egy csavart, vagy elszakított egy fóliát? Azért igényt tartanék a telefonban egy normális, megbízható GPS-re, kivált külföldön, és bár van egy blueetoothos Nokia GPS-em, nem akarom folyton hurcolászni magammal.
Nem MTK chipes, de dual-SIM-es telefonokkal, pl Huawei Ascend G525-el, vagy a G600-assal volt már valakinek itt tapasztalata? Az egymagosakból nyüstöltem pár demo-darabot, még azon minőségükben is jól összerakott cuccok benyomását keltik, pl. a ZTE készülékeknél masszívabbnak tűnnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Anker Soundcore Liberty 5 és AeroClip duplateszt
- Ingatlanos topic!
- TCL LCD és LED TV-k
- Viccrovat
- Automata kávégépek
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest