- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Aktív témák
-
xLivingDeadx
csendes tag
Hello.
Egy haverom ajánlott egy olcsó tabletet a wayteq xtab 70-et, meg is vettem de sok játék, pl az ea és a gameloftos játékok nem mennek rajta.
Letöltöttem pár ea játékot, de mikor elindítom őket és jönne az sd fájlok letöltése ezt irja ki:
A server error has occurred. Please visit www.eamobile.com/countrygate to choose your country and click the customer support link. (5002).
Mit tudok ezzel csinálni?
Ja és valaki tud nekem wayteq xtab 70-hez real racing 2-es sd fájlokat szerezni?
Segítséget előre is kösz.
-
xLivingDeadx
csendes tag
Hello.
Olyat hogyan tudok csinálni, hogy a market ne dobja fel azt a hibát, hogy az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval?
Mert amit meg akarok csinálni régen ment. -
xLivingDeadx
csendes tag
Hello.
Most vettem egy wayteq xtab 70-es tabletet, amit egy haverom ajánlott, forumokon is nagyon dicsérték, le is töltöttem rá egy kicsit grafikaigényesebb játékot, a Race Of Champions-t, elindítom, letölti a fájlokat, belépek a menübe, elindítok egy versenyt, és mikor elindul a verseny elkezd vibrálni a kép.
Valaki tud valamilyen megoldást(lehetőleg ne kelljen rootolni meg ilyesmi
Kösz
Aktív témák
- TP-LINK routerek
- EA Sports WRC '23
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Projektor topic
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Suzuki topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 4060 Ti 8GB GDDR6 WINDFORCE OC - Gari 2027.03.28. -ig - Eladó!
- i5-6200U, világító magyar bill/256 SSD/FullHD IPS 15,6" kijelző, 8-16GB RAM/dokkoló állomás
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- ASUS ROG Strix Scar 17 Gamer Laptop Makulátlan Állapotban, dobozával (Ryzen 9, RTX 3080, 32/1TB)
- ROG Ally Z1Extreme
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- KIÁRUSÍTÁS - egybe 4db RTX 4070-es Legion Pro 5 gép eladó - 2M Ft
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Iphone 14 Pro Max 128GB AKCIÓ!!!// Akku 100% // Számla + Garancia //
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest