Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Aktív témák
-
oli.98
tag
Friss Google Earth apk-t honnan tölthetek le? Csak régieket találtam.
-
oli.98
tag
Sziasztok!
Cseh turistautak térképeket honnan tudok letölteni a locushoz?
-
oli.98
tag
válasz
csibusz0314
üzenetére
Én linuxon ftp-n keresztül tudok másolni. Windowson is be lehet állítani valahogy, de ott a sima megosztás egyszerûbb.
-
oli.98
tag
Cm7-en desire hd-n nem tud kapcsolódni az avast az anti theft letöltésekor. Le akartam tölteni az f-secure-t, az meg nincs dhd-hez. Nem lehet, hogy ez az anti theft baja is?
-
oli.98
tag
Az androidos Google Voice ugyanarra jó, amire a számítógépen nemrég megjelent? Mert ha igen, akkor minek kell neki jó sim kártya (olyan kártya van a telefonomban amire egy évig nem tettem pénzt és ezért nem működik).
-
oli.98
tag
Mire jó a wireless tether?
-
oli.98
tag
Nincs valami anyag a neten Android fejlesztésről?
-
oli.98
tag
Hogyan lehet használni a Google Hitelesítőt?
-
oli.98
tag
Mi a legjobb olyan app, ami felveszi amit mondok es azt leirja egy jegyzetbe. Ha van, akkor lehetoleg a magyar nyelvet is tamogatja.
-
oli.98
tag
Mi a legjobb beszedfelismero? Olyan kene, ami leirna egy jegyzetszerusegbe amit mondok.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
.