- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Meetal
csendes tag
Üdv!
Kis segítséget szeretnék kérni.
ZTE Blade készülékemhez keresek valami megbízható hívás szűrő programot.
A Marketen leltem többet is és próbálkoztam is velük. Valahogy egyik sem vált be, habár a kissé gyenge angol tudásommal is lehet a baj.
Utoljára a Gang Filter volt fent. AZ első hétvégén be is állítottam. Létrehoztam egy csoportot Család néven és egyet Tilthatók néven. A programban beállítottam hogy a Tilthatók csoportból érkező ill. minden egyéb a telefonkönyvben nem szereplő számot utasítson vissza. Frankón ment is. Aztán hétfőn reggel kikapcsoltam az összes tiltást és ekkor ért meglepetés. A tilthatók csoportból senki nem tud elérni. Ezután kínomban leszedtem a programot. Így sem lett jobb. Hosszú keresgélés után vettem észre, hogy a névjegyeknél az opciók beállítás alatt a hívó automatikus visszautasítása be van kapcsolva, méghozzá a csoport összes tagjánál. Most egyesével szedegetem ki a pipákat.
Nem tudom hol ronthattam el.
Ha valakinek van tapasztalata és tud ajánlani valami valóban jól működő appot, azt nagyon megköszönném.Szép estét!!
-
Meetal
csendes tag
Udv!
ZTE Blade hez szeretnék olyan programot, amivel a pc-n tudnék naptárbejegyzéseket készíteni, s a telefonra feltölteni. A sok teendőt könnyebb volna így kezelni, mint a telefonon be írogatni.
Köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- QuantaPlex T42S-2U
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest