Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
l33tus
csendes tag
Elnézést az iménti kirohanásért, csak fáradt vagyok és ilyenkor nehezen viselem a hülyeséget. Az hogy nem kell minden androidos telefonra külön hívás és sms kezelő természetes, mint ahogy az is természetes, hogy bizonyos programok "butábbak", legalábbis nem a mi elvárásunknak megfelelő a tudásuk. De természetesen ezért veszünk androidos telefont, mert ha valami nem tetszik, akkor azt egy vállrándítással le lehet cserélni.
Igényeid kielégítése végett ajánlani tudom a Handcent SMS -t, ez képes bizonyos időközönként újra jelezni, ha nem olvasod el a berkező üzenetet.
Kérdésedet megelőzve:
Program megnyit -> menü -> settings -> notification settings -> notification settings (legördülőnek tűnő menü) -> enable reminder -> innentől menni fog
Ugyanerre hívásemlékeztetőnek pl, Dialer One nem jó, azt használom, szerintem ez nem tud ilyet, legalábbis én nem találom. Ettől függetlenül ezt csak ajánlani tudom.
-
canniball
nagyúr
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest