Keresés

Aktív témák

• doc

nagyúr

válasz #TOTTI #5037 üzenetére

nem magyar szo, de elterjedt es ismert (raadasul nincs is normalis magyar megfeleloje)
    nem kotekszem, kerdeztem. nem utolsosorban azert, mert (tekintettel arra hogy a Market fizetos resze nalunk meg mindig nem megy) probaltam en is mas megoldasokat (pl. a mar emlitetett SlideME-t). gondoltam ha a mas forras neked is ezt jelenti, ez jo alap nemi eszme/tapasztalatcserere

bocs ha belegazoltam a lelkedbe :U biralasrol meg szo sem volt szerintem, de mivel a warez tiltott tema itt, nem art elejet venni mielott nagyon beindul a tema

a reklam meg azert van az appban, hogy a fejleszto valami kis penzt keressen vele. teljesen korrekt megoldas, ennyi szerintem belefer. raadasul nem keves app hasznalja azt a megoldast, hogy az ingyenes verzio reklamos, de ha fizetsz 1-2 USD-t, eltunnek a reklamok, ami nagyon jo igy

igen, van offline navim, de hogy jon ez ide? :F mondjuk ha a Google Maps tenyleg rendesen fog offlineban is navigalni, akkor kb. penzkidobas volt a magyar terkepet megvenni az NDrive-hoz, de nem halok bele :D

Aktív témák