- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
Dicker #48432 üzenetére
azért írta ki ezt a szöveget, mert mint a neve is mutatja "ismeretlen forrás". tehát nem a google szervereiről származik, ha úgy tetszik nem hiteles... a google pedig az ilyen tartalmakhoz nyílván nem adja a nevét. tehát onnantól, hogy ismeretlen forrásból teszel fel egy app-ot, az kizárólag a te felelősséged, a te döntésed.
itt most nem feltétlenül vírusoktól meg mit tudom én mitől kell félni...elég mondjuk egy torrentről letöltött .apk fájlra gondolni (ez jelen példánkban természetesen egy ingyenes app...kis naiv), melyet hibásan töltöttünk le valamilyen oknál fogva...vagy kártyára másoláskor sérült meg...vagy a kártya meghibásodott...stb...
ezek nagyon bagatell példák, de a lényeg szerintem érthetőha egy ilyen, nem hiteles fájlból telepíthetsz, meg van az esélye (kb 0,0001%) , hogy a telepített app hibásan fog működni.
nagyobb "veszélye" van a mókolt (tört) szoftvereknek, ugyanis nem tudhatod, mit módosítottak benne...aki ingyen élő... () annak ezt be kell vállalnia, tehát ismét a saját felelőssége.
remélem így már érted és sikerült megnyugtatni Téged. nem túl valószínű, hogy bármilyen hátrányod származik, ha oda teszed azt a pipát
Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-2355U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest