Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
Csocsesz75
üzenetére
A Holo Launchernél ezt írják: Apply icon packs, support ADW icon pack and Launcherpro icon pack.
Tehát ezek közül amelyik jó ADW-re vagy LauncherProra, az jó Holora is. -
zho-lee
addikt
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Én nem találtam, de ha hosszan nyomod az ikont, amit cserélnél, feljön egy ablak, ahol fentről a második szerkesztés lesz, és ott tudod cserélni az ikonját.
Én ezt az asztalra kitett ikonokkal simán megtettem, de ha az összeset szeretnéd, az ezzel a módszerrel húzós lenne..Az apex launcher (android 4.0+) szinte ugyanaz, mint a holo, csak kissé szerintem még okosabb. Azt is csak így csináltam, de ahhoz viszont van több ikoncsomag.
szerk, próbáld meg valamelyik apex ikoncsomagot, ha nem látja, akkor tudod törölni, max..
Aktív témák
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Projektor topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest