- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
fatal` #42259 üzenetére
"...próbáld meg a Wifi Managert. Nem tudom, hogy tud e ilyet, vagy, hogy működik e Android 2.x alatt."
Requires Android: 1.6 and up - Akkor gondolom működik. Köszönöm a tippet, ha nem lesz valami fix megoldás megpróbálom."Address reservation."
Az én routeremben (talán a kora okán) sajna nincs ilyen.gatto_!
"...ne kelljen az FTP progiban mindig beállítgatnom az ip címet, hanem csak elmentettem és kész."
Pont ez kéne nekem is.BDave!
Egyetlen IP-címes opciót találtam: Wi-Fi beállítások-> Speciális-> Statikus IP-cím használata. Ez természetesen csak akkor állítható ha csatlakozva vagyok, de mivel (számomra legalábbis úgy tűnik) nem az adott hálózat tulajdonságaihoz kötődő menüpontban van én úgy értelmezem hogy ez általános beállítás (tehát máshol nem fog működni a wifi, mivel nyilván más lesz az átjáró, DNS etc.). Vagy rosszul gondolom és ilyenkor csak az adott hálózathoz párosítja ezeket az adatokat?Syl!
"Negyedszer írom be a commentet és nem jelenik meg (rios error)!"
Én ilyenkor csak nyomok egy vissza gombot a FF-nak és ott van minden amit beírtam, nem kell újra bepötyögni. Hosszabb kommentek írásánál kifejezetten idegkímélő lehetőség.
Aktív témák
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- iOS alkalmazások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged