- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- hcl: MS Office365 Linuxon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
punky10 #37054 üzenetére
Már semmi, megoldottam, a fejlesztő gyors segítségével.
Írni is akartam, hogy meglepően jó az Elixir Widget-es része, most cseréltem le az 1 éve használatos Widgetsoid-ot rá, mert az inkább már romlott mint sem fejlesztették.
Egyébként amennyire én tudom jelenleg az Elixir az egyetlen ami képes számolni a nem fogadott hívásokat, sms-eket, és leveleket is, és kijelezni ikonos formában az asztalon. Nekem már csak emiatt megéri, de lehet még vele jól konfigurálható közvetlenül tárcsázó ikonokat is csinálni, úgyhogy ez erre való programomat is kidobhattam. Plusz ezen kívül is sok okosság van még benne.
Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest