Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: 2025, zárás
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
válasz
.:LoMAX:.
üzenetére
Ez a táblázat valami bloatware összehasonlító?
System health check(???), process manager, app manager ezek beépítve vannak az androidban és teljesen jók. Seamless installation....jájj, lehet még egyszerűbben telepíteni egy appot? O.o Backup meg mire fel mikor szinkronizálva van minden a google acc-al? Traffic Monitoring talán ez még értelmes lehet ha jobb mint mondjuk egy 3G Watchdog Pro. Battery Doctor jajajaj.... -
kavics325i
őstag
válasz
.:LoMAX:.
üzenetére
Oké.Letöltöttem.Majd nyomon követem.Nekem avast theft valami van,de azt nem igazán tudom használni meg teljes szintű használat előtt leakart törölni mindent úgyhogy nem hagytam magamat. Viszont eza Cerberus repülő módban indítottam újra a telót és utána kapcsoltam ki a rep. módot.Már küldte is az sms-t,hogy azonosítattlan sim + koordináták és jött a mail is ott meg + térkép képpel
Aktív témák
- Milyen routert?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- Napelem
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dior Sauvage Eau de Parfum 200 ml
- Ryzen 5 2600X, MSI 1060 Armor OC 6GB, 16GB DDR4 RAM
- Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Ghost of Yōtei Gold Limited Edition 3 év garancia
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
System health check(???), process manager, app manager ezek beépítve vannak az androidban és teljesen jók. Seamless installation....jájj, lehet még egyszerűbben telepíteni egy appot? O.o Backup meg mire fel mikor szinkronizálva van minden a google acc-al? Traffic Monitoring talán ez még értelmes lehet ha jobb mint mondjuk egy 3G Watchdog Pro. Battery Doctor jajajaj....
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)