- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
Keresztapper #19567 üzenetére
Most mit kell ezen annyit lovagolni? Én csak arra utalok, hogy ha még jogilag teljesen elfogadott is a felvétel, ez akkor is egy borzasztó etikátlan dolog, és annyi de annyi ember csinálja, hogy felfordul a gyomrom a mai világtól, hogy ilyenekhez kell folyamodni a nagy versenyben a kis forintocskáért. Mi jön ezután? Egymás lelövése?
Véleményem szerint ez undorító akárki is akármit mond.
Vannak esetek mikor igaztalanság miatt kellhet. De nem ennyi esetben mint itt előfordul.
Ha ennyire gáz van, nem egymás beszélgetését kellene felvenni, hanem odébbállni tisztább környezetbe.
Ez tök olyan, hogy ha koszos az utca, akkor én is csak úgy kidobom a szemetet, mert elfér?(Ja és nem mutogatok jogszabályt mert nem a jogi oldala izgat ennek , hanem ez az erkölcsi, az meg nem papíron, hanem fejben dől el.)
-
TRob1
veterán
válasz
Keresztapper #19567 üzenetére
bizonyítani kívánt jogsértéshez képest nem okoz aránytalan sérelmet. - Na és ez az, amibe elég gyakran bele lehet kötni (csak egy jó ügyvéd kell
)
Egyébként meg nekem volt egy kissebb sztori anno, mikor még ex-főnököm ki akart rúgni, ha nem szolgáltatok be a cégnek egy bizonyos terméket, amit Én nyertem (a cég olyan termékekkel foglalkozik)
Én meg vettem "felfelé" ezt a kis csevejt (persze nem tudott róla), aztán ügyvéddel beszélés, és azt mondta, hogy még én járnék pórul ha a beszélgetést bíróságra vinném.
(Végülis nem lett belőle semmi, se kirúgás, se termék beszolgáltatás
)
Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- sziku69: Szólánc.
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest