Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Aktív témák
-
Schuey
tag
Még most akarok majd egy g-mail fiókot csinálni. Csak nem tudtam, hogy fiktívet csináljak-e és azt adjam meg a telefonomnak, vagy a saját adataimat adjam meg.
Ti hogyan csináltátok?A címemet nem adom meg neki, és nem is vagyok hajlandó rá! (Remélem attól még működik a telefonon rendesen a market.) De gondolm akkor a SIM kártya alapján a telefonszámomat is tudni fogja hiába nem akarom megadni a G-mail fióknak. Egyenlőre mivel csak ismerkedek majd az andrid renszerrel nem hiszem, hogy kártyaszámot meg fogok adni. De ha sor is kerül rá akkor is előtte nyitok egy új számlát és arra pontosan annyi pénzt teszek, amennyiért vásárolok. (Így tudom kikerülni, hogy lopjanak tőlem.) Legalábbis remélem.
Azt meg h a google le tudja keresni, h hol vagyok én úgy tudom, h ki lehet kapcsolni.
TRob1: Hasolló jókat kívánok én is neked! Azt hiszem, hogy minden ember (de legalábbis a többség) félti a saját tulajdonát. Ebbe szerintem beletartoznak a személyes adatai is (még ha azok az ismerősei telefonszámai is azok). Én nem szivesen teszem közzé az adataimat olyan helyen, ahol illetéktelenek el tudják lopni és vissza tudnak élni vele. Szerintem te se szivesen adnád meg a bankkártyád számát és a hozzá tartozó pinkódod, vagy egyéb hasonló adataidat egy vadidegennek, de még lehet, hogy a barátaidnek sem.
Aktív témák
- Gitáros topic
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Arc Raiders
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest