Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- ldave: New Game Blitz - 2025
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
killipoly
aktív tag
Ezt a valaszt kaptam a skyptol es a vicc az hogy pont egy magyar srac valaszolt,de o nem tudta hogy magyar vagyok mert nyelvnek angolt jeloltem be

Hello David,
Thank you for contacting Skype Support.
Unfortunately this feature is currently not available with Skype.
We will pass on the feature that you are requesting to our development
team for consideration to potentially be included in a future release.Thank you for your feedback!
Best regards,
Balázs
Skype Customer Support
Balinov:
Koszi,ez elvileg az a verzio ami mar nem erheto el tobbet a marketon?
Sajnos amikor telefonon akarom letolteni(eddig 2x probaltam),mindig hibat irt ki.
Ha letoltom PC-re akkor hova masoljam a telefonon hogy utana fel tudjam telepiteni?sheratan:
Eddig nem teszteltem meg rendesen hogy a vonalas telefonok hivasa milyen minosegi a fringgel.Esetleg tudsz valami masik megoldast ennek a dolognak az orvosolasara?
Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest