- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Aktív témák
-
BloodRay
veterán
válasz
dokee78 #11079 üzenetére
SZVSZ elég baj, hogy a felhasználók 99%-a a PC-jét rendszergazdaként használja...
Mellesleg, hogy on is legyek, talán még nem lett beírva: Picsel Smart Office.
Eddig Docs To Go-t használtam, az nagyon jó volt szerkesztésre, jobb is mint ez(ez is tud azért szerkeszteni persze), de olvasásra, megjelenítésre ég és föld. Messze a leggyorsabb office amivel eddig találkoztam. Nagy pdf-eket is gondolkozás, akadás, várakozás nélkül lehet lapozgatni. -
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #11079 üzenetére
Mert nincs fogalmuk arról, hogy mi is az.
(#11082) sssz:
1.Soha nem hallottam róla, hogy rootolással téglásított volna valaki (ellenben pl. T-s gyári frissítéssel!!!)
2.Akkor eleve nem kell neki root és/vagy nem is érdekli. (Egyébként magyarul is vannak leírások)
3.Ha valakinek bonyolult a root (főleg hogy kb. annyira egyszerű, mint feltelepíteni egy játékot pc-re, és használni), akkor annak bonyolult az androidos telefon használata is (vegyen inkább valami zárt rendszerű, egyszerűbb telefont)
4.Én általában nem húzom újra PC-n a rendszert, hanem megoldom a problémát (kivéve ha másfajta kerül rá, vagy esetleg "megköveteli" 1-2 újabb hardver)
5.Nem veszik észre (vagy "visszacsinálod", vagy annyira bedöglött, hogy ők se látják rajta)
6.Nincs rá igény, de kellene a progi amihez root kell??? (Elég sokszor ez az eset áll fenn)Szvsz nem nézte le őket, csak csodálkozik hogy miért félnek tőle (mint pl. én is csodálkozom, elvégre azért vesznek ilyen telefont, hogy kihasználják a lehetőségeit)
-
sssz
őstag
válasz
dokee78 #11079 üzenetére
1. talán azért, mert a komolyabb készülékeket egy hozzá nem értő elég gyorsan téglásítani tudja.
Akkor meg dobhatod ki és nem biztos hogy van újra 60- 70ezred egy másikra.
2. A másik ok, hogy sok embernek se ideje, se kedve , se affinitása nincsen átböngészni sok oldalt (esetleg idegen nyelven) hogy biztonságosan rootoljon.
3. Ami egyszerűnek tűnik neked, az nem biztos hogy másnak is az. Nem vagyunk egyformák.
4. A PC-n ha elrontasz valamit akkor gond nélkül újrahúzod a gépet. a telón ez már nem olyan egyszerű.
5. Esetleg ugrik a gari ha észreveszik a rootolást.
6. Van akinek nincsen igénye rá. És ezért nem kell lenézni senkit se, aki esetleg nem akar rootolni.
Aktív témák
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- Gamer-Pc, Core i5, RTX 4060 Ti, Wi-Fi, 750W, vízhűtés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest