Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
zho-lee
üzenetére
Kultúrált PH!-sok között ez nagyon kevés értelmetlen (troll) vitahelyzet kialakulásához

Amúgy én nem olvasom el a felhasználói véleményeket a marketen, sokszor csak idióta értelmetlenül megfogalmazott trollkodás az egész, vagy pöfeteggomba módjára benyomott "szar me nem működik!ununstal!!11!1!" szövegekkel van tarkítva az egész, mikor az esetek 90%-ában elég lett volna megcsinálni azt a bizonyos RTFM-et.

És ez fordítva is igaz, a sok zéróbrain user agyonisteníti az amúgy pocsék módon megírt, közel nulla funkcionalitású alkalmazást.De mint írtad:
"Azért veszek érintős készüléket, hogy könnyebben, gyorsabban, és szebben csinálja azt amit tud."Azzal ugye tisztában vagy, hogy az utóbbi kettő egy bizonyos szint után éles ellentétben áll egymással? És a fenti vita alapja is ez volt, hogy mi az ami már túlzottan a csillivillire megy a sebesség rovása árán.
"Inkább abban tudnátok segíteni, hogy olyan voice changer app van, ami hívás közben is üzemel?"
Beszélgetés közben tarts üres WC papír gurigát a szád elé, a hatás garantált

-
TRob1
veterán
válasz
zho-lee
üzenetére
Dehogy lesz nagy vita (legalábbis részemről). Olvastam a hsz-t, és direkt nem is válaszoltam. És pont ezért kérdeztem meg finoman azt is, hogy munkához kell-e az a 3 óra... régebben már én is kifejtettem a véleményem a szerintem "eyecandy" baromságokról (mindenféle fél képernyős órák, meg csillivilli időjárás...), többször nem fogom. Ezt se terveztem hosszabbra, csak a saját szavaival szerettem volna tudatosítani, hogy nem feltétlen van úgy mindenki szemében, ahogy ő gondolja.

-
dokee78
félisten
-
TRob1
veterán
válasz
zho-lee
üzenetére
Na én is újra ráálltam az angol verzióra (eddig a 2.53-as magyar volt fenn). Jó ez a Locker hozzá. (Azért remélem hamarosan lesz hivatalosan is magyar nyelv hozzá, mert már úgy megszoktam.)
(#20490) Dyrtyho: Gondoltam.
Csak poénkodtam kicsit. Ha lejjebb/feljebb olvasol még 2-t, látod hogy nem is én írtam eredetileg, csak copyztam (kis módosítással) 
Aktív témák
- Logitech G PRO X Wireless Használt, jó állapot / Dobozával és minden tartozékával / Hibátlan működés
- Komplett szimulátor rig (Moza-Simnet-Trak Racer-Sparco)
- Corsair Vengeaínce CMK32GX4M1D3000C16 4 x 32 GB RAM KIT !
- Logitech G PRO Wireless / Használt, jó állapot / Dobozával és minden tartozékával / Hibátlan működés
- Eladó Ryzen 5 + RTX 2060 Super - 8 GB RAM - B450m
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3908, 100% Akkumuláto
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak poénkodtam kicsit. Ha lejjebb/feljebb olvasol még 2-t, látod hogy nem is én írtam eredetileg, csak copyztam (kis módosítással)