Hirdetés
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eztis_Aztis: Invázió egy novellában alternatív befejezés dráma
Aktív témák
-
sunahunter
senior tag
válasz
doddencs
üzenetére
Csak a wareznek minősülő hárombetűset. Hibátlan.
Meg tudsz nézni benne háromféle tervezett útvonalat, míg mondjuk az Aurában ilyen nincs. Komoly meglepetéseket tud okozni, ha csak egyféle tervezett utat ajánl fel, és otthon neten megnézve rájössz, hogy volt tőle 50km-el rövidebb is... -
sssz
őstag
válasz
doddencs
üzenetére
tényleg? még jó, hogy nem ezt a telefont vettem meg
pedig ez vagy a htc desire S között vacakoltam, de végül a htc mellett döntöttem.
Akkor próbáld ki a widgetsoid 2.x-et. abban biztosan találsz ilyen widgetet. sőt, ha zavar mint widget, akkor be is rakhatod - más kapcsolókkal egyetemben - a lehúzható értesítési sávba is.domerator: úgy emlékszem anno a sima Desire-emben is ez volt, és most a Desire S-ben is van. Lehet, hogy ez valami HTC specifikus dolog.
Furcsa, hogy nálatok nincsen ilyen. Tutira jó helyen keresgéltek? -
sssz
őstag
válasz
doddencs
üzenetére
a körbeforgó az a szinkronizáció. és a lehúzható értesítési sávnak a "gyors beállítások" fülén sincsen neked ilyesmi? gondolom 2.3 van a telódon. akkor lennie kell ilyennek, mikor lehúzod a felső értesítési sávot és alul ráböksz a "gyors beállítások"-ra (vagy ha angol a akkor a quick settings".
-
RootRulez
félisten
válasz
doddencs
üzenetére
A forgó nyilas a szinkronizáció...
Az energia gazdálkodós widgetben nincs közte a mobilnet is (az én Motorola DEFY-men azt is ki lehet tenni, bár lehet a nem gyári CM7-es ROM miatt?
Egyébként az előttem írt
Widgetsoid2.x tudja ezt és még magyar is. 
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung kuponkunyeráló
- DOOM - The Dark Ages
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motoros topic
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest