Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vadkörte

addikt

válasz LonGleY #42340 üzenetére

Nem trollkodásnak szántam a kérdést.
    Amiket írtál, azok tipikus térképhibák. :)
    Ilyenbe futottam bele én is. Pl. 2x2 sávos főút városi szakasza, mindkét irányba lekanyarodósávokkal, keresztezve alsóbb rendű mellékutcával. Balra akartam menni és azt mondta menjek jobbra és forduljak meg, majd menjek egyenesen. A hiba oka az volt, hogy hiányzott a balrakanyarodó sáv. Felvezettem a térképre, a következő alkalommal már jó irányba vitt.

Navigáltam mobilon már a NokiaMaps-szel, tudjumivel, Navigon-nal, MapFactor-ral (ez volt a legszarabb9 Sygic-kel, OSMAnd+-szal. Mind közül A legjobb eddig a NokiaMaps volt. A droid-osok közül meg az OSMAnd+. Ha egyszer végre elkészül a teljes Magyarország térkép - álom, álom, édes álom... - nem lesz az olyan rossz. Hasonlítsd össze Magyarország OSM-es térképét Németországéval, vagy Angliáéval. Elég kontrasztos a kép. :)

(#42343) Somatom:
    A helyében én inkább maradnék a Link2SD-nél. Elég egyszerű a használata, amíg linkeltem még rendszerapp-okat is képes volt elmozgatni az ext-re. (Ennek a hátránya, hogy ha kivettem a mSD-t, elég látványosan zuhant meg a rendszer :DDD )
    Bár már nem linkelek vele de használom most is, kiválóan tudja jegelni a használni nem kvánt app-okat.

Új hozzászólás Aktív témák