- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
LonGleY #42340 üzenetére
Nem trollkodásnak szántam a kérdést.
Amiket írtál, azok tipikus térképhibák.
Ilyenbe futottam bele én is. Pl. 2x2 sávos főút városi szakasza, mindkét irányba lekanyarodósávokkal, keresztezve alsóbb rendű mellékutcával. Balra akartam menni és azt mondta menjek jobbra és forduljak meg, majd menjek egyenesen. A hiba oka az volt, hogy hiányzott a balrakanyarodó sáv. Felvezettem a térképre, a következő alkalommal már jó irányba vitt.Navigáltam mobilon már a NokiaMaps-szel, tudjumivel, Navigon-nal, MapFactor-ral (ez volt a legszarabb9 Sygic-kel, OSMAnd+-szal. Mind közül A legjobb eddig a NokiaMaps volt. A droid-osok közül meg az OSMAnd+. Ha egyszer végre elkészül a teljes Magyarország térkép - álom, álom, édes álom... - nem lesz az olyan rossz. Hasonlítsd össze Magyarország OSM-es térképét Németországéval, vagy Angliáéval. Elég kontrasztos a kép.
(#42343) Somatom:
A helyében én inkább maradnék a Link2SD-nél. Elég egyszerű a használata, amíg linkeltem még rendszerapp-okat is képes volt elmozgatni az ext-re. (Ennek a hátránya, hogy ha kivettem a mSD-t, elég látványosan zuhant meg a rendszer)
Bár már nem linkelek vele de használom most is, kiválóan tudja jegelni a használni nem kvánt app-okat.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- MSI Thin GF63 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- X1 Yoga 6th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- L13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest