Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• quailstorm

félisten

válasz Bozek #23711 üzenetére

Mivel nem használom a rendszert, ezért nem tudom. De még nem volt olyan hogy ne a hiányosságokkal szembesüljek azonnal. ami hiányzik pl, az a rendes alkalmazásváltás, emiatt nem is volt sose droidos telefonom, nem éri meg a kényelmetlenség. Játékokkal is az van hogy mindig eltalálom mi nem megy az adott IGP-n. Szóval ha valaki adna egy droidos telót tuti 1 hét alatt kikészülnék tőle. Majd ha lesz ilyen megírom. Egyébként mivel linux alapú, és open source, kvázi minden benne van. Csak magával a VM alapelvvel van baj. A proxynak is benn kéne lenni, droid 2.2-ben is volt már... Ami fájdalmas volt az az 1.5-2.1 vonal. Ott még vannak olyan dinamikus előrelépések mint:
    "A galériában már több fotót is ki lehet választani egyszerre, mely megkönnyíti a törlést"
    kamera LED támogatás, videófelvétel támogatás, meg a GL ES2 is 2.2-óta van, oszt van egy rakat teló ami hiába rendelkezik a hardverrel, 2.1-en ragadt. Meg az sd telepítés, na az is vicces volt. Szóval elég béna volt 2.2-ig, azzal viszont már el lehet lenni rettentő gyenge hardveren (pl ARMv5 416MHz). Szinte minden másra meg van 2.3 valahogy.
    iOS 3-nál azon az új feature-on sírtam be hogy copy paste. N95-tel pen key mellett ez nevetséges volt. De ez elmúlt, a Nokia meg bealudt, a rendszeremnek annyi :(((
    WP-ben én is néztem az officet kerek szemekkel. WinMO után mást vártam...

Azt meg inkább nem kommentálom hogy másodjára se jutott el az agyadig, HOGY NINCS OTT AZ A K**** BEÁLLÍTÁS. Azt kerestem.

Valószínűleg nem megfelelő symbianos telefon volt a kezedben(az S60v5-ös telók hardvere a Samsung monte szintjén van...), nézz meg egy Nokia 701-et türelmesen ha teheted.

Egyébként droidra mi a jó office? Kingsoft új kiadását tudom csak. Quick office az ilyen txt megjelenítő szint.
    Ja és én is WP 7.8-ban néztem, HTC HD2-őn ;]
    Esetleg ha van valaki, aki azon már cserélt digitizert, az pls dobjon egy privátot, hogy milyen módon lehet könnyen leszedni róla.

Valószínűleg az lesz hogy holnap kipróbálom ezt: [link] meg a hasonló appokat.

(#23717) Tenager18 bluetooth-szal küldj rá egy fájlkezelő apk-t. pl: totalcmd, azt ha nem megy, akkor cyanogenmod.
    Jártak már úgy pár 2.1-es telefonnal hogy kizárta magát. Se market se bluetooth fogadás, se gyári fájlkezelő. Repült is rá a CM7 de ízibe.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés