- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Mivel nem használom a rendszert, ezért nem tudom. De még nem volt olyan hogy ne a hiányosságokkal szembesüljek azonnal. ami hiányzik pl, az a rendes alkalmazásváltás, emiatt nem is volt sose droidos telefonom, nem éri meg a kényelmetlenség. Játékokkal is az van hogy mindig eltalálom mi nem megy az adott IGP-n. Szóval ha valaki adna egy droidos telót tuti 1 hét alatt kikészülnék tőle. Majd ha lesz ilyen megírom. Egyébként mivel linux alapú, és open source, kvázi minden benne van. Csak magával a VM alapelvvel van baj. A proxynak is benn kéne lenni, droid 2.2-ben is volt már... Ami fájdalmas volt az az 1.5-2.1 vonal. Ott még vannak olyan dinamikus előrelépések mint:
"A galériában már több fotót is ki lehet választani egyszerre, mely megkönnyíti a törlést"
kamera LED támogatás, videófelvétel támogatás, meg a GL ES2 is 2.2-óta van, oszt van egy rakat teló ami hiába rendelkezik a hardverrel, 2.1-en ragadt. Meg az sd telepítés, na az is vicces volt. Szóval elég béna volt 2.2-ig, azzal viszont már el lehet lenni rettentő gyenge hardveren (pl ARMv5 416MHz). Szinte minden másra meg van 2.3 valahogy.
iOS 3-nál azon az új feature-on sírtam be hogy copy paste. N95-tel pen key mellett ez nevetséges volt. De ez elmúlt, a Nokia meg bealudt, a rendszeremnek annyi
WP-ben én is néztem az officet kerek szemekkel. WinMO után mást vártam...Azt meg inkább nem kommentálom hogy másodjára se jutott el az agyadig, HOGY NINCS OTT AZ A K**** BEÁLLÍTÁS. Azt kerestem.
Valószínűleg nem megfelelő symbianos telefon volt a kezedben(az S60v5-ös telók hardvere a Samsung monte szintjén van...), nézz meg egy Nokia 701-et türelmesen ha teheted.
Egyébként droidra mi a jó office? Kingsoft új kiadását tudom csak. Quick office az ilyen txt megjelenítő szint.
Ja és én is WP 7.8-ban néztem, HTC HD2-őn
Esetleg ha van valaki, aki azon már cserélt digitizert, az pls dobjon egy privátot, hogy milyen módon lehet könnyen leszedni róla.Valószínűleg az lesz hogy holnap kipróbálom ezt: [link] meg a hasonló appokat.
(#23717) Tenager18 bluetooth-szal küldj rá egy fájlkezelő apk-t. pl: totalcmd, azt ha nem megy, akkor cyanogenmod.
Jártak már úgy pár 2.1-es telefonnal hogy kizárta magát. Se market se bluetooth fogadás, se gyári fájlkezelő. Repült is rá a CM7 de ízibe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy ruhás topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest