Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
havri1 #14983 üzenetére
GNavi-nál is választható útvonal, általában 2-3, nagy ritkán van csak hogy egyet ajánl fel. GMaps > Menu > Beállítások > Útvonal és alternatívák > kis szaggatott vonalas nyilacskák ikon lent.
Közbeeső pontok áthúzgálása szerinti tervezésre sajnos nincs lehetőség. Azt pedig már én is várom. Talán valamelyik frissítésben.
Egyébként a GNavi is jelzi ugye színekkel az éppen aktuális forgalmi viszonyokat, illetve a különböző rendű utakat is, és végül ezek függvényében tervez. Az egyelőre más kérdés, hogy mennyire működik ez hatékonyan. Bár ingyenességét figyelembe véve azért mindenképpen figyelemre méltó. Ha más nem, akkor a fejlődési üteme.(#14993) Dottore
Én meg azon lepődtem meg, mikor ezt megláttam egy LG-ben. Szerintem sok gyártó kukázza ezt a lehetőséget. ZTE alatt egyáltalán nincs, de Samsungban sem találkoztam még vele.(#14997) Jaki2000
Elég nagy katyvasz már ez így. Szerintem nem ártana ott egy factory reset, de minimum az összes fiókot meg google programot és szolgáltatást törölni kellene szerintem ha tiszta lappal akarsz kezdeni. Én is találkoztam már egyszer ugyanezzel a hibával, azt hiszem akkor is az volt a baj, hogy rossz GMaps verzió került be a ROM-ba, és a Play egyszerűen nem tudta lefrissíteni. Nem biztos, hogy a Maps-nek maradt fent maradéka, lehet valami olyan guglis szutyok amire nem is gondolnál. Nehéz ezt így kinyomozni.(#14887) ZoliM@ster
Olvastunk, de nem nagyon van ilyen (szerintem).(#15030) kiskornel
Google Task Organizer. Kb. 2 éve vettem meg, azóta használom megelégedésemre, folyamatosan frissítgeti a fejlesztő. -
bkercso
nagyúr
válasz
havri1 #14983 üzenetére
Pontosan, a problémánk ugyan az. PC-n egyszerű fix pontokat behúzogatni utakra, és azokon keresztül újratervezni a gmaps. Adott nap adott időpontjában (beállítható) mutatja a forgalomsűrűséget is. Egy komolyabb belvárosi dugóelkerülés megtervezése így 15-20 perc is lehet, amit nem telefonon szeretnék megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest