Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
1. SDK managerben az adott platform alatt van olyan pont, hogy Intel System Image. Ezt kell letölteni az inteles emulátorhoz.
2. Alapesetben csak egy futtatást kell nyomni Eclipseben, és magától lefut az undeploy/deploy és run/debug, a kézzel másolgatást valóban el kell felejteni. Ahhoz, hogy az ADB lássa a készükéledet, egyrészt engedélyezni kell a készüléken amit megtettél, másrészt a megfelelő drivert is fel kell tenned a gyártód oldaláról.
3. Ezek szerint nem látja az ADB a készülékedet. Biztonság kedvéért az adb devices paranccsal megnézheted, hogy látja-e.
4. Jól értem, hogy full android kezdő vagy? Sztem ne gesztusokkal próbálkozz, egy alap kis kattinthatós példát rakj össze először. A gesztusoknál már meg kell érteni az Android képernyőeseménykezelését, amely annyira nem is egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook Air M2 256GB SSD, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-10300H - 8GB - 512GB SSD - Win10 - GTX 1650 Ti - MAGYAR
- Becsületkasszás új cuccok - Bose, Wicked cushions, NuPhy, kábelek, keycap, switchek stb.
- AORUS PC - i9 9900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- 256GB M.2 NVMe vegyesen 40+db OLVASS! 3720 HUF/db
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest